• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (Ž): Srpkinje na pobjedu, nego šta

Reprezentativke Srbije nemaju namjeru da se predaju protiv Italije, za koju svi misle da je trebalo da se nađe u polufinalu.

 ODBOJKA (Ž): Srpkinje na pobjedu, nego šta Izvor: MONDO

Polufinale i medalja izmakli su srpskim reprezentativkama na Svjetskom prvenstvu u Japanu, ali one tvrde da nema predaje i da će se boriti do kraja, za što bolji plasman.

U subotu (10,00 po srednjeevropskom vremenu) igraće protiv Italije prvi meč u razigravanju za plasman od petog do osmog mjesta (drugi par je Njemačka - Turska).

U taboru "plavih" svi su složni u ocjeni da su dobile najtežeg protivnika, koji je, po kvalitetu, trebalo da se nađe u polufinalu.

"Utakmica nam je važna, imamo motiva protiv ekipe za koju nisam očekivala da će igrati za peto mjesto. Očekujem da će meč biti kvalitetan s obzirom na to ko se sastaje. Italijanke su starije i iskusnije, njihova liga je jača, ali bez obzira na sve, nećemo se predavati. Pokušaćemo da se nametnemo kao ekipa", poručila je Stefana Veljković.

Milena Rašić apostrofira dobru atmosferu u timu Zorana Terzića kao jak adut.

"Atmosfera je sjajna iako nam je zapao najteži protivnik. Daćemo sve od sebe da dođemo do petog mjesta. Italijanke igraju slično nama i znamo šta nas očekuje".

Ana Antonijević tvrdi da je pobjeda u posljednjoj rundi takmičenja po grupama nad Korejom imala snažan uticaj na srpske odbojkašice.

"Poslije pobjede nad Korejom, psihološki smo znatno jače. Očekujem da ispoštujemo taktičke zadatke selektora i pobjedama završimo šampionat".



O italijanskoj reprezentaciji se sve zna.

"Znamo se, dobra su ekipa, zaslužuju da budu u polufinalu. Napašćemo ih servisom, koji nas je služio tokom cijelog turnira. treba da ih odaljimo od mreže", jasna je Ana Antonijević.

Jasna Majstorović je optimista:

"Sve djevojke su raspoložene i vjerujem da ćemo odigrati najbolje do sada".

Sanja Malagurski je još pod tenzijom, koju zahtijeva učešće na Svjetskom prvenstvu.

"O raspoloženju ne treba da se priča, ono mora da bude na nivou neophodnom za ovakvo takmičenje, koje za nas još traje. Odmorile smo se i počeli smo da spremamo za Italijanke", poručila je Sanja Malagurski.

(MONDO, foto FIVB)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC