• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Soderling utišao Bersi

Švedski teniser u Parizu osvojio prvu titulu na turnirima Masters serije. U finalu pao ljubimac domaće publike Gael Monfi

 Soderling utišao Bersi Izvor: MONDO

Robin Soderling u ponedeljak će potisnuti Endija Mareja sa četvrtog mjesta ATP liste i tako ostvariti najbolji plasman u karijeri.

Soderling je do "kritičnog" broja bodova stigao pobjedom nad Gaelom Monfisom u finalu pariskog Mastersa - 2:0, po setovima 6:1, 7:6 (7:1).

Prvi Šveđanin koji je osvojio Masters titulu još od uspjeha Tomasa Enkvista u Sinsinatiju 2000, deklasirao je Monfisa u prvom setu, dok se u drugom igralo "gem za gem".

Na obe strane nije bilo prilika za brejk, a onda Francuz nije imao snage da odigra "taj-brejk" onako kako umije. Ruka mu se "stegla", pa je i relativno lake udarce odigrao veoma loše i na kraju zasluženo izgubio.

Monfis je i prošle godine stao u finalu, ali je Novaku Đokoviću oduzeo jedan set i u odlučujućem stigao do "taj-brejka".

Soderling, dvostruki finalista Rolan Garosa, osvojio je šestu titulu u karijeri, ali tek prvu na Masters turnirima. Prošle nedelje pobijedio je Monfisa u Valensiji rezultatom 6:3, 6:2.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC