• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Hej prijeti braći Kličko

Britanski bokser Dejvid Hej izazvao je braću Kličko da mu se do oktobra 2011. suprotstave u ringu.

 BOKS: Hej prijeti braći Kličko Izvor: MONDO

"Rekao sam da ću da obrišem patos sa njima i to ću i učiniti. Sljedeće godine to mora da se desi. U teškoj kategoriji nema borbi koje bi ljudi gledali sa većim uzbuđenjem ", istakao je 30-godišnji Hej, koji planira da se penzioniše sljedeće sezone.

Hej je aktuelni svjetski šampion u WBA verziji, a titulu je odbranio jučerašnjom pobjedom nokautom protiv zemljaka Odlija Harisona. Sada želi da objedini titule u svim značajnim verzijama, a to će morati da učini preko Vladimira i Vitalija Klička.

"Sljedeće godine se povlačim, tako da će (braća Kličko) morati da stisnu petlju. Imaju rok", kazao je Britanac, koji je Harisona nokautirao u trećoj rundi duela u Mančesteru.

Vladimir Kličko će sljedeći meč imati u decembru kada će protiv Britanca Dereka Čizore braniti šampionske pojaseve u IBF i WBO verzijama. Vitalij je trenutni šampion u VBC verziji. Očekuje se da bi Hej prvo mogao da boksuje sa 34-godišnjim Vladimirom, pa tek onda sa starijim Vitalijem.

" Znam da mogu da pobijedim Vladimira. Siguran sam da i on misli isto, ali on ne može da me savlada. Nije dovoljno brz za to", naveo je Hej koga je Harison, nekadašnji olimpijski šampion, uspio da udari samo jednom u tri runde. (Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC