• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotova sezona kao i "veza" Hulka i Vilijamsa

Samo dan poslije završetka sezone Formule 1, u kojoj je titulu osvojio Sebastijan Fetel, došlo je do prvog razlaza na relaciji vozač - tim.

 Gotova sezona kao i "veza" Hulka i Vilijamsa Izvor: MONDO

Talentovani Niko Hilkenberg nije uspio da se dogovori sa ekipom Vilijamsa i vrlo brzo će morati da potraži novu sredinu. Mladi Nijemac skrenuo je pažnju na sebe kada je u kvalifikacijama za Veliku nagradu Brazila osvojio prvo mjesto.

"Žao mi je što nismo uspjeli da se dogovorimo, jer sam bio spreman da nastavim da se takmičim sa Vilijamsovim bolidom. Hvala im na lijepom vremnu koje sam proveo u ekipi i želim im sve najbolje u budućnosti", rekao je vozač koji je u završenoj sezoni sa osvojenih 22 boda zauzeo četrnaesto mjesto u generalnom plasmanu.

Od "Hulka" se oprostio Frenk Vilijams:

"Ponosni smo što smo mu pružili priliku. Naš tim već godinama daje šansu mladim vozačima i uvjereni smo da će Niko u budućnosti činiti velike stvari na stazi", rekao je prvi čovjek Vilijamsa i dodao da će Rubens Barikelo i dalje voziti za ekipu, sigurno još jednu sezonu.

Hilkenbergu je minula sezona bila prva u Formuli jedan. Prije toga, godinu dana je bio test vozač poznate ekipe. Dvadesettrogodišnji Nijemac 2009. bio je šampion Serije GP 2. Pored ove titule može se pohvaliti i sa prvim mjestom u Euroseriji (2008), na GP A1 (2007), šampionatu Formule BMW-ADAC (2005), kao i brojnim trofejima u mlađim kategorijama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC