• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Dejvis kup je naš

Srpska teniserka uverena da će njene kolege savladati Francuze u finalu, koje će, nada se, pratiti u Beogradskoj areni.

 Ana Ivanović: Dejvis kup je naš Izvor: MONDO

Ana Ivanović je trijumfalno završila sezonu osvajanjem WTA šampionata na Baliju. Međutim, nije to sve od tenisa u ovoj godini za 17. igračicu svijeta.

Doduše, neće više igrati, već će preuzeti ulogu navijača u finalu Dejvis kupa od 3. do 5. decembra u Beogradu kada o novom vlasniku "salatare" budu odlučivali najbolji srpski i francuski teniseri.

"Riječ je, očigledno, o najvećem sportskom događaju u istoriji naše zemlje. Iskreno se nadam da ću uspjeti da organizujem svoje obaveze i budem u Beogradu početkom decembra kako bih i uživo bodrila našu reprezentaciju. Prijatelj sam sa svom četvoricom igrača, što čini ovaj meč još uzbudljivijim za mene", rekla je Ana, a prenijele "Novosti".

Ana nema dilemu - Đoković i društvo ući će u istoriju.

"Definitivno imamo kvalitet da pobedimo Francusku. Oni jesu snažna ekipa, sa velikim selektorom, koji je iskusan i uspešan stručnjak. Ali, i mi smo jaki, a prednost domaćeg terena ovog puta trebalo bi dosta da nam znači".

Srbija već vodi 1:0 protiv Francuske... Zbog navijača.

"Sjećam se mnogih mečeva iz naše najveće dvorane u prošlosti, prije svega košarkaških duela. Tada je bilo sjajno navijanje, a sigurna sam da će i ovog puta atmosfera biti nevjerovatna i da će publika pomoći Srbiji da dođe do velike pobjede".

Mlada, 23-godišnja Beograđanka uživa u odmoru, ali uveliko misli o narednoj sezoni.

"Vratilo mi se samopouzdanje, i tenis je mnogo zabavniji kada ste sigurni u svoju igru. Sada se odmaram, a onda počinjem sa treninzima za sljedeću sezonu. Ne mogu da dočekam Melburn! Odmor neće dugo trajati, ali meni je teško da se totalno isključim: vrlo sam aktivna, i neko će možda da kaže da sam luda, ali jedva čekam težak fizički rad u pripremnom periodu", zaključila je Ana Ivanović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC