• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OKS kandidovaće Nikolu Grbića za "Trofej MOK"

Nikola Grbić kandidat je Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) za "Trofej Međunarodnog olimpijskog komiteta", odlučeno je na sjednici Predsjedništva OKS.

 OKS kandidovaće Nikolu Grbića za "Trofej MOK" Izvor: MONDO

Osvajač odbojkaških olimpijskih, svjetskih i evropskih medalja kandidovan je za trofej koji će ove godine biti dodijeljen u oblasti "Sport - inspiracija mladima".

Predsjedništo OKS je usvojilo i kriterijume za izbor najuspješnijih sportista, ekipa i trenera godine u sportovima i dsiciplinama sa programa ljetnih i zimskih Olimpijskih igara.

U decembru ove godine, OKS će prvi put dodijeliti trofej najboljem mladom sportisti. Ta priznanja do sada su dobijali najuspješniji sportista i sportistkinja, najbolja muška i ženska ekipa i trener.

Predsjedništvo OKS usvojilo je prijedlog Sporazuma o saradnji sa Nacionalnim olimpijskim komitetom Alžira, koji će biti potpisan tokom trajanja Generalne skupštine Evropskih olimpijskih komiteta u Beogradu 26. i 27. novembra.

Članovi Predsjedništva OKS usvojili su kriterijume za dodjelu novinarskih akreditacija za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine - medijska pokrivenost tržišta, praćenje aktivnosti OKS i promovisanje olimpijskih vrijednosti u Srbiji.

Za Igre u Londonu, MOK je Olimpijskom komitetu Srbije dodijelio 18 novinarskih, sedam fotoreporterskih i jednu posebnu novinarsku akreditaciju za praćenje jednog sporta.

(Tanjug, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC