• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan čeka Hrvate, kapije Banjice otvorene

"Nećemo da kalkulišemo, idemo na pobjede u obje utakmice protiv ekipa iz Čakovca", kaže trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković.

 Partizan čeka Hrvate, kapije Banjice otvorene Izvor: MONDO

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković poručio je u četvrtak da su crno-bijeli kvalitetnija ekipa od hrvatskog Međimurja, protivnika beogradskog tima u trećem kolu Kupa Izazivača.

Prva utakmica trećeg kola Kupa Izazivača Partizan - Međimurje igra se u nedjelju od 18 sati u hali na Banjici, a ulaz je slobodan. Revanš meč je 27. novembra u Čakovcu.

"Nećemo da kalkulišemo, idemo na pobjede u obje utakmice protiv ekipa iz Čakovca. Imamo sve potrebne informacije o protivniku, nedavno sam ih gledao i uživo. Mislim da smo kvalitetnija i bolja ekipa. Sve zavisi od nas i ako odigramo kako umijemo, neće biti problema", rekao je Brković na konferenciji za novinare u Beogradu.

Lijevo krilo beogradske ekipe Nemanja Ilić naveo je da je važno da u prvoj utakmici protiv Međimurja, koja se igra u nedjelju u Beogradu, Partizan stekne što veću prednost.

"Daćemo sve od sebe da pobijedimo. Bitno nam je da u prvom meču na našem terenu trijumfujemo sa što više golova razlike, jer znamo da će nam biti mnogo teže u revanšu u Čakovcu", istakao je Ilić.

Njegov kolega iz ekipe Aleksandar Pilipović kazao je da očekuje da Partizan pobijedi u obje utakmice i izbori plasman u osminu finala evropskog takmičenja.

Direktor Partizana Aleksandar Blagojević rekao je da će dueli protiv Međimurja biti dobra proba za regionalnu rukometnu ligu, koja će se igrati od sljedeće sezone, a nastupaće timovi iz bivše Jugoslavije i Mađarske.

"Ove duele shvatamo kao neku vrstu generalne probe, pogotovo što nam je protivnik jedna od najboljih ekipa iz okruženja. Ovo će biti dobar test i za nas kao klub da li možemo dobro da organizujemo ovakav meč i da li smo spremni za regionalnu ligu. Ne možemo da kažemo da smo favoriti, ali uradićemo sve da prođemo dalje", zaključio je Blagojević.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC