• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Imam novu ljubav - maltezera!

Jelena Janković u Beogradu "puni baterije" za narednu sezonu. Dobila je ljubimca - ženku maltezera, koju je nazvala Stela.

 Džej Džej: Imam novu ljubav - maltezera! Izvor: MONDO

Iza Jelene Janković je sezona koja je bila skromna za njen rejting. Nema sumnje da ju je povreda koju je zadobila na turniru u Portorožu omela da bude na vrhunskom nivou.

Ipak, i četvrtu godinu zaredom završila je u TOP 10 teniserki svijeta, uz odnos pobjeda i poraza 38-20. Odigrala je 21 turnir, osvojila titulu u Indijan Velsu. Pehar koji je podigla u martu joj je najsvjetliji trenutak sezone koja je iza nje, dok za najružniji momenat smatra povređivanje u Portorožu. Od kada je sredinom jula izvrnula članak nikako nije uspjela da bude potpuno fit.

U novom blogu na svom sajtu, Jelena je istakla da joj je jedina želja da izbjegne povrede, kako bi se posvetila onome što najviše voli i u čemu uživa - igranju tenisa.

"Od kako se završila sezona u Dohi u prilici sam da se odmaram, oporavljam i punim baterije. Imala sam težak period pred kraj sezone, u vezi sa zdravstvenim problemima, tako da se nisam previše opterećivala, i dosta sam se odmarala...Jedina želja tokom ovog perioda van sezone i pred start nove jeste da budem zdrava i da izbjegnem povrede, kako bih istinski mogla da radim na svojoj igri i kako bih mogla da uživam u tenisu. Kada vas nešto muči, teško je raditi posao na pravi način", kaže Jelena.

Ona je nedavno počela da trenira i kaže da se raduje novoj sezoni.

"Počeću da udaram loptice tek za par dana ili malo kasnije. Trenutno radim fitnes, uživam u tome. Nadam se da ću moći naporno da radim i da ću 2011. dočekati puna snage - uvijek se trudim da budem bolja teniserka i zaista se radujem novoj sezoni".

Najavila je i humanitarnu tenisku egzibiciju 30. novembra u Beogradu. Dio prihoda biće uplaćen za pomoć postradalima u zemljotresu u Kraljevu, a drugi dio ide u fond za razvoj mladih tenisera.

"Biće to veliki šou, od devet uveče sve do ponoći u hali Pionir. Time ćemo skupiti novac za mlade tenisere, ali ćemo pomoći i svima onima koji su pogođeni zemljotresom u Kraljevu. Biće zabavno veče, a ja volim da pomažem svima kojima je to potrebno, i da skupljam novac za dobrotvorne svrhe", navela je Džej Džej.




Tokom pauze između dvije sezone, srpska teniserka je imala operaciju na lijevom oku, jer je imala teškoća sa vidom.

"Imala sam i povez preko oka, pa sam izgledala kao pravi gusar. Sve vrijeme sam morala da nosim naočare za sunce, što je bio kul imidž. Čak sam morala da ih nosim i po mraku, kako bih se zaštitila od vjetra, hladnoće...U svakom slučaju, uklonili su mi šavove i sada mi je oko malo crveno, ali sve je skoro kako treba", kaže ona.

Trenutno se odmara i opušta u Beogradu sa porodicom i dečkom. Ali, tu je i novi član porodice Janković.

"Brat mi je kupio psa, maltezera, koja se zove Stela. Ona je još štene, tek joj je tri mjeseca. Učili smo je nekim trikovima i igrali se sa njom. Veoma je slatka", kaže ponosna gazdarica.

Želja joj je da uživo gleda finale Dejvis kupa između Srbije i Francuske, i da podrži srpske kolege, ali kaže da to nije sigurno, jer ne zna kada će otputovati u SAD.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC