• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktor Troicki: "Salatara" je za mene san

Srpski teniser kaže da bi osvajanje Dejvis kupa za njega bio najveći podvig karijere.

 Viktor Troicki: "Salatara" je za mene san Izvor: MONDO

Dok se Novak Đoković i Nenad Zimonjić takmiče na Masters kupu u Londonu, a Janko Tipsarević obavlja fitnes pripreme na medenom mjesecu u Dubaiju, Viktor Troicki vrijedno trenira za finale Dejvis kupa.

Kako je jedini od srpskih reprezentativaca u Beogradu, ima najbolji uvid u to kakva je atmosfera deset dana pred veliku bitku za "salataru" protiv Francuza.

"Svi me zovu, jer žele da kupe karte i dođu na finale, ali zaista mi je žao - nema ih više. Da smo igrali i na Marakani, mislim da bi bilo puno", kaže Viktor i dodaje:

"Ovo je najveći meč za nas i iskreno, ja jedva čekam da počne, a isto tako mislim da je i sa mojim saigračima. Svi želimo da pobijedimo i osvojimo trofej Dejvis kupa. To bi bio, makar za mene, najveći podvig karijere. Sanjao sam o tome kada sam bio mali".

Troicki se ne razmeće optimističnim izjavama, ali konstatuje da je svakako bolje što finale igraju u Beogradskoj areni, a ne na nekom "vrućem gostovanju".

"Možemo da ih pobijedimo, ali biće igrano pet mečeva, tako da se ništa ne zna. Francuzi imaju veoma jak tim. Samim tim što igramo u Beogradu želimo više da pobijedimo", tvrdi srpski teniser i ističe da nakon poraza od Radeka Štepaneka sebi nikako ne bi mogao da oprosti da se u finale DK plasirala Češka.

Poslije polufinalnog meča sredinom septembra Nikola Pilić je objelodanio da će svi odreda promijeniti imidž (uz pomoć brice) ukoliko trijumfuju u velikom finalu. Dva mjeseca kasnije Viktor je potvrdio da teniseri stoje pri tom dogovoru.

"Definitivno se šišamo svi, a možda bude još nekih iznenađenja. Uvijek kada se sretnemo dodajemo nešto novo", nasmijao se Troicki.

Osim o tenisu, Viktor Troicki je pričao i o sujevjerju, djevojkama i srpskim psovkama koje stranci prvo nauče. Pogledajte na našem web portalu www.mondo.rs

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC