• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurković: Ne kukamo, idemo dalje

Božidar Đurković očekuje da oslabljena Srbija u jakoj konkurenciji na Evropskom prvenstvu za dame izbori plasman u drugi krug.

 Đurković: Ne kukamo, idemo dalje Izvor: MONDO

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković izjavio je da je ženska reprezentacija oslabljena uoči Evropskog prvenstva, ali da očekuje da će na narednom šampionatu izboriti plasman u drugi krug.

"Naša ženska reprezentacija počela je pripreme za Evropsko prvenstvo koje se održava u Danskoj i Norveškoj. Bila je na pripremama u Zrenjaninu, sada je na turniru u Norveškoj, a poslije toga slijede pripreme ovde u Srbiji i odlazak na EP", rekao je Đurković agenciji Beta.

Srbija će se na EP takmičiti u danskom Alborgu, u Grupi A sa selekcijama Španije, Danske i Rumunije.

Prema njegovim riječima, ekipa će biti oslabljena, jer je povrijeđena Dragana Cvijić, koja je bila "jedan od stubova reprezentacije".

"Nikada nismo kukali, nismo se žalili i očekujemo da u oštroj konkurenciji Danske, Rumunije i Španije pokušamo da izborimo plasman u drugi krug, što bi nam mnogo značilo", dodao je on.

Generalni sekretar RSS ocijenio je da bi dobar plasman na narednom EP bio značajan za popularizaciju rukometa, ali i za popularizaciju Svjetskog prvenstva koje će se održati 2013. godine u Srbiji.

Evropsko prvenstvo za rukometašice održaće se od 7. do 19. decembra u Danskoj i Norveškoj. Na šampionatu učestvuje 16 reprezentacija.

(Beta, MONDO – foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC