• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević: Ako pobijedimo Francuze biće... poklona

Srpski teniser za MONDO govori o budućnosti u Srbiji, politici, pjesmi koju su za njega osmislili volonteri i tome zašto je zbog Borga stavio periku.

 Tipsarević: Ako pobijedimo Francuze biće... poklona Izvor: MONDO

Dejvis kup reprezentaciju Srbije i Janka Tipsarevića krajem sedmice očekuje bespoštedna borba za "salataru", ali je uspio da izdvoji malo vremena i odgovori na neka od brojnih zanimljivih pitanja koja su mu postavili čitaoci Monda.

Grlati Bata navijač: Da li se sjećate navijača koji su došli pred Noletov restoran da proslave sa vama pobjedu u polufinalu? Da li se sjećate pjesme koju su izmislili?

"Nemojte da se ljutite, ljudi, molim vas, ali ne mogu da se sjetim. Mislim da smo već malo popili, otišli smo kod Novaka u restoran i jedan od prijatelj mi je rekao da izađem napolje jer je tamo iznenađenje za mene. Mislim da je tamo bilo jedno 50 volontera koji su otpjevali pjesmu. Nisam se rasplakao, ali sam bio jako emotivan i pjevao sam zajedno sa njima. Bilo je super".

Irena: S obzirom da si poslije polufinala poklonio svoje patike jednom od fanova, da li mogu da se nadam da ću uspjeti i ja da dobijem nešto za poklon? Biću među volonterima, javiću ti se hehe. Jedva čekam!

"Ako dobijemo biće poklona".

Leedbaw: Zanima me da li čitate komentare o svojim mečevima na internetu i koliko vas to opterećuje?

"Nemam ja veliki broj fanova. Najviše pratim putem mobilnog telefona. Ako izađu neki tvitovi da me neko spomene, onda to jednostavno izađe na mom ajfonu i onda to pročitam."

Siniša: Da li znate ili ste razmišljali šta ćete raditi poslije teniske karijere?

"Ne vjerujem da ću biti DJ, ali muzika je moj veliki hobi i jedan dio mog života. A što se tiče posla nakon završetka karijere... Imam 26 godina, nadam se da ću se baviti ovim sportom i biti na visokom nivou još pet, šest, možda i više godina. Volio bih da ostanem nekako vezan za tenis, koji mi je mnogo pružio u životu, ali ne bih volio da to bude moja primarna okupacija. Evo već 20 godina treniram tenis i ne bih volio da bukvalno do groba ostanem samo i u ovom sportu."

Stari As Iz Cajnica: Najveći blam u životu?


"Evo jedan iz juniorske konkurencije. U finalu Australijan opena, nakon promjene strana ustao sam sa klupe, ostavio peškir, ali kada sam se spremao da primam servis shvatio sam da nemam reket. Mali blam... Bilo je i većih".

Kristina: Htjela bih da vas pitam iz kog puta ste položili vožnju?

"Ne mogu da se sjetim tačno kada je to bilo, ali bio sam jako nestrpljiv da naučim da vozim. Čim sam napunio 18 godina i ugrabio vrijeme da odvozam 40 časova. Svaku priliku koju sam imao koristio sam da odem na čas, ustajao sam čak i u šest ujutru da bih mogao da odvozam čas prije treninga. I sve je bilo regularno".

Veerghoen: Interesuje me šta Janko misli o političkoj sceni u Srbiji?

"Sportisti su uglavnom neutralni i ne vole da se izjašnjavaju što se tiče politike. Ni ja nisam previše drugačiji. Jedno je sigurno: ja bih volio da mi uđemo u Evropu što prije i da pratimo standarde kako se radi na zapadu. Najjednostavnije, voliio bih da zapad što je prije moguće dođe u Srbiju, na ovaj ili onaj način".

Janko Tipsarević je odgovorio i na nekoliko pitanja novinara Monda, kao na primjer da li planira da bude politički aktivan i koliko je interakcija na socijalnim mrežama Twitter i Facebook promijenila njegov život.

Takođe, prisjetili smo se kada je prije deset godina na Vimbldonu u čast teniske legende Bojorna Borga na teren izašao sa plavom perikom.

Pogledajte šta nam je rekao u video intervjuu na www.mondo.rs.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC