• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekont: Srbi, Francuzi su se dobro spremili!

Legendarni Anri Lekont smatra da je Srbija favorit u finalu Dejvis kupa, ali da su se "trikolori" dobro spremili za ono što ih čeka.

 Lekont: Srbi, Francuzi su se dobro spremili! Izvor: MONDO

"Dejvis kup je drugačije takmičenje od 'običnih' ATP turnira, jer se igra za nacionalne timove. Srbija je favorit jer igra pred svojom publikom. Domaćin ima odlične igrače, prije svih Đokovića, koji je gladan pobjeda. Tek ću razgovarati sa selektorom Francuske Gi Foržeom, ali znam da su se i oni odlično spremili za finale", rekao je bivši francuski teniser na konferenciji za novinare u Beogradu.

Lekont će u utorak od 21 čas, zajedno sa predsjednikom Teniskog saveza Srbije Slobodanom Živojinovićem i još nekoliko bivših igrača učestvovati u egzibicionom meču. Publika će u hali Pionir moći da vidi i Iliea Nastasea, Gorana Prpića, Jelenu Janković, Nikolu Pilića, Emilija Sančeza i Bruna Orešara.

Prihod od ulaznice sa tog događaja dijelom je namijenjen Osnovnoj školi "Svetozar Marković" u Kraljevu, a drugim dijelom razvoju juniorskog tenisa u Srbiji.

"Srećan sam što sam ponovo u Beogradu i drago mi je što ćemo igrati za djecu. Duel protiv Bobe prije 25 godina u Beogradu nije mi ostao u lijepom sjećanju jer sam izgubio. Boba se promijenio u međuvremenu, dosta je ojačao", uz osmijeh je dodao 47-godišnji Lekont.

Predsjednik TSS Slobodan Živojinović rekao je da mu je drago što će bivši teniski asovi biti u prilici da pomognu onima kojima je to potrebno.

"Drago mi je što ćemo pomoći razvoju tenisa, ali i kraljevačkoj osnovnoj školi Svetozar Marković. Nedavno sam razgovarao sa direktorkom te škole i potvrdila mi je da će više desetina đaka doći sutra u Pionir", kazao je Živojinović.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC