• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Samo da nam je Nole živ i zdrav"...

Kakav ishod finala Dejvis kupa Srbija - Francuska očekuju Divac, Zimonjić, Đoković, Pilić, Orešar, Prpić i Jankovićeva.

 "Samo da nam je Nole živ i zdrav"... Izvor: MONDO

"Srbija je blagi favorit. Nadam se da će Novak nakon naporne sezone uspjeti da smogne snage da odigra još i ovo", iznio je svoja očekivanja od finala Dejvis kupa Goran Prpić, selektor hrvatske reprezentacije.

Njegov sunarodnik Bruno Orešar takođe vjeruje u Srbiju.

"Srbija je favorit, jer su domaći teren i publika na vašoj strani. Protiv Češke ste pokazali da kada nekome i nije dan, uvijek postoji neko drugi ko će da izvuče priču. Imate tri šanse", rekao je Orešar i dodao:

"Meni je izuzetan događaj da u pet godina Srbija i Hrvatska osvoje Dejvis kup ".

"Vjerujem u naše reprezentativce i navijaću za njih. Nadam se da će pobijediti i osvojiti titulu", istakla je Jelena Janković, koja nas je uskratila za odgovor da li će tokom vikenda biti u Beogradskoj areni.

Tamo će u petak sigurno biti Vlade Divac.

"Prognoza? Kažu da će sutra biti snijeg, a popodne kiša", našalio se predsjednik Olimpijskog komitenta Srbije, a zatim ozbiljno dodao:

"Imam neke obaveze, zbog kojih ću morati u inostranstvo, pa nisam siguran da ću u subotu i nedelju doći u Arenu. U svakom slučaju maksimalno podržavam, ovo je jedinstvena prilika da osvojimo trofej i nadam se da hoćemo".


"Janko je rekao `samo da nam je Nole živ i zdrav`, a mi ostali smo prihvatili", nasmijao se Nenad Zimonjić, na šta je Novak Đoković odgovorio:

"Pa da... Nije dovoljno pritiska na mojoj grbači! Samo naprijed, sve mogu da izdržim".

Malo se našalio treći teniser svijeta, koji je dobio pohvalu od Emilija Sančeza što se redovno odaziva pozivu da igra za nacionalni tim, a zatim dodao:

"Uvijek postoji energija i nađe se snaga za ovakve događaje, jer nikada se ne zna da li ćemo imati još jednu priliku da pred domaćom publikom igramo finale Dejvis kupa. Samim tim smo svjesni značaja duela motivacija ne izostaje, kao ni želja i volja za pobjedom. Iskreno se nadamo da će Arena biti puna, jer bi publika mogla da nam pomogne. Francuska ima tenisere koji podjednako igraju dobro i u singlu i u dublu. Imaju oko dest trofeja u ovom takmičenju, a nama je ovo prva prilika da se domognemo "salatare", tako da smo još nova, mlada reprezentacija".

Bez obzira šta izjavljivao Gi Forže, Srbija je zahvaljujući Nikoli Piliću disciplinovana ekipa. Kažu da srpski teniseri u slobodno vrijeme samo sjede u sobi i gledaju televiziju.

"Ja sam sa njima uspostavio određena pravila, jer treba da postoji disciplina da bi se skoncentrisali na meč", odgovorio je Pilić.

Ostatak izjave pogledajte u video snimku na www.mondo.rs.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC