• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević: Gdje pred Srbima da budem nervozan!?

Tipsarević i Monfis već počeli duel, 24 sata "prije roka". Novi friz Novaka Đokovića.

 Tipsarević: Gdje pred Srbima da budem nervozan!? Izvor: MONDO

Žrijebom u Areni određeni su parovi finala Dejvis kupa. Najvažniji reprezentativni teniski duel na svijetu otvaraju Gael Monfis i Janko Tipsarević.

Najbolje rangiranom francuskom teniseru je najvažnije da bude relaksiran. Janko Tipsarević, njegov prvi protivnik, ga ne zanima mnogo.

“Očekujem dobar suret, znam kako igra, da može da bude nervozan, međutim, ne obazirem se previše na njegovu igru, gledaću da ja ostanem opušten“, rekao je Monfis.

Kada su tu izjavu srpski novinari prenijeli Janku Tipsareviću. On je najpre upitao: "A on neće biti nervozan?".

"Ako on misli da ću ja biti nervozan ispred 18.000 Srba, a on neće, onda svaka čast. Ako pravi paralelu da ću biti nervozniji, a imamo Noleta evo živog i zdravog ovde...", začudio se Tipsarević, koji je za Monfisa istakao da je veoma brz.

Selektor Srbije Bogdan Obradović ne smatra da je loše što prvi na teren izlazi Janko.

"Nema hendikepa, niti ima favorita. Borimo se za svaki poen i svaki gem. Nema nijednog meča koji je lako dobijen, niti lako izgubljen.Moj tim je mlad, maksimalno smo motivisani. I uvijek idemo na pobjedu, bez ikakvih opterećenja", izjavio je Obradović.

Viktor Troicki će u paru sa Nenadom Zimonjićem u subotu igrati dubl protiv Klemona i Ljodre. Troicki je uveren da Srbija ima šanse za pobjedu, a, naravno, slušaće svaki savjet starijeg Zimonjića.

"Mislim da je sve onako kako smo očekivali, postavili su najjaču kombinaciju za njih i u dublu i u singlu, a s obzirom na podlogu. Uigraniji jesu, imaju više iskustva. Naša prednost je što ne poznaju toliko Viktorovu igru u dublu, kolikose nas trojica međusobno poznajemo. Naravno da će biti važno da budemo na visokom nivou i na servisu i na riternu“, rekao je Nenad Zimonjić.

Novak Đoković pojavio se sa novom frizurom. Kaže da je to "na pola puta do nularice" i da će mu na pomoći "dodatno ubrzanje na terenu, aerodinamika"

"Bila je logičnija opcija da igra Simon.Igrali smo veoma duge mečeve, osim posljednjeg u Kini. On je tip igrača koji voli da igra sa osnovne linije i agresivan je", dodao je treći teniser svijeta.

Francuski selektor kaže da mu žrijeb nije previše bitan. Za Gija Foržea važno je da njegov tim na kraju pobjedi.

“Mislim da žrijeb nema neku veliku važnost, moji igrači imaju već dovoljno iskustva, navikli su na važne mečeve. Odigrali su mnogo mečeva pod pritiskom. Jedino se računa krajnji rezultat“, rekao je Forže i dodao da čvrsto stoji iza svog izbora Žila Simona za drugu tablu.

“Kada imate dva igrača na ovom nivou. Svi mogu da dobiju meč ili dva, uvijek je težak izbor. Sada je privilegija igrati. Mislim da je to najbolji izbor za moj tim. Imam mnogo povjerenja u Žila, pobijedio je najbolje igrače tokom svoje karijere“.

Iskusni Gi Forže nije propustio priliku da još jednom stavi do znanja da je njegov tim prethodno pobijedio Španiju i Argentinu.

“Uspjeli smo da se plasiramo u finale bez Žoa Vilfreda Conge, a ne znam da li bi Srbija to uspjela bez Novaka, podsjetio bih vas da smo na tom putu pobijedili Španiju i Argentinu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC