• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik TS Francuske nije pričao o rasizmu

Prvi čovjek francuskog tenisa Žan Gašasen negodovao da je izjavio da bi Monfisa u Beogradu navijači mogli da vrijeđaju i na rasnoj osnovi.

 Predsjednik TS Francuske nije pričao o rasizmu Izvor: MONDO

Predsjednik Francuske teniske federacije Žan Gašasen demantovao je da je izjavio da bi tamnoputi Gael Monfis mogao da od srpske publike bude "počašćen" rasističkim uvredama tokom finala Dejvis kupa (3. - 5. decembar).

Gašasen, koji je i sam trenutno u Beogradu, rekao je da je pročitao tekst iz L'Ekipa i negodovao njegovu vjerodostojnost.

"Ja ne znam zašto uopšte razgovaramo o tome. Bio sam 10 godina ragbi reprezentativac Francuske. Ne bi mi palo na pamet da izjavim tako nešto. Samo sam rekao da ukoliko bi se nešto desilo, istog trenutka bih napustio halu", izjavio je Žan Gašasen za tv Pink.

Osim ukoliko prvi čovjek FFT nije "promijenio ploču" za srpske medije, ovo neće biti prvi put da francuski novinari "mute vodu" pred finale.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije želio da komentariše izjave koje dolaze iz francuskog tabora, a koje su bile i na račun bezbjednosti gostujućih tenisera.

"Suvišan je svaki komentar. Bilo je spekulacija i da li će se slobodno šetati kada stignu u Beograd, a do sada su vrlo prijatno iznenađeni gostoljubivošću našeg naroda", rekao je Đoković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC