• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbor 10 sportista godine RS: U igri 12 imena

Stručni žiri Izbora 10 najboljih sportista godine u Republici Srpskoj skratio je na 12 imena.

 Izbor 10 sportista godine RS: U igri 12 imena Izvor: MONDO

U Banjaluci je u četvrtak održana druga sjednica stručnog žirija Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske, koji tradicionalno, 56. put, organizuje "Glas Srpske".

Sastanak devetočlanog žirija, kojim ove godine predsjedava proslavljeni srpski košarkaš Dejan Bodiroga, održan je u novoj zgradi Radio-televizije Republike Srpske, a na njemu je lista od 19 kandidata skraćena i sada ima 12 imena.

Listu prijedloga, koje su predložili strukovni sportski savezi, a koju je na prvoj sjednici verifikovao žiri, činilo je 19 sportista, a to su: Milica Deura (košarka), Dijana Vasić (odbojka), Zoran Ješić (sjedeća odbojka), Željko Prpić (sportski ribolov), Marko Panić (rukomet), Miodrag Savić (šah), Žana Novaković (skijanje), Nina Žarković (plivanje), Gorana Tešanović (atletika), Nebojša Petrović (biciklizam), Stevo Zolak (boks), Jovica Radanović (kuglanje), Goran Dojčinović (automobilizam), Miljana Antonić (stoni tenis), Žarko Lazić (streljaštvo), Mitar Mrdić (džudo), Vule Trivunović (fudbal), Darko Savić (kajak-kanu) i Dragica Dragić (karate).

"Pred nama je težak i odgovoran posao i nije lako izabrati najbolje među najboljima. U žiriju su savjesni i pravedni ljudi, koji imaju iskustva u ovakvim zadaćama. Trudićemo se da nijedan sportski rezultat i ostvarenje u ovoj godini ne budu zapostavljeni. Vrednovaćemo svaki rezultat i pobijediće najbolji", kazao je Rajko Radulović, član žirija, inače sportski direktor Karate saveza RS.

Naredna sjednica žirija zakazana je za 9. decembar, a posljednja je 22. decembra, kada će biti i održano proglašenje deset najboljih sportista RS u 2010. godini. Manifestacija će biti održana u Banskom dvoru u Banjaluci u 21 čas, uz direktan TV prenos na RT RS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC