• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gael Monfis: Srbi su normalni

Najbolji teniser iz sastava Francuske za finale Dejvis kupa nije doživio ni najmanju neprijatnost u Beogradskoj areni. A i zašto bi?

 Gael Monfis: Srbi su normalni Izvor: MONDO

Gael Monfis se na konferenciji za medije pojavio sa širokim osmijehom na licu.

Tako nije izgledao u utorak na zvaničnoj konferenciji, niti u četvrtak na žrijebu, ali očito da mu je pobjeda nad Jankom Tipsarevićem dala krila i oslobodila ga pritiska.

"Ovo je velika pobjeda u mojoj karijeri, jer mi je ovo prvo Dejvis kup finale. Možda je izgledao lako, ali uopšte nije bilo. Morao sam da se fokusiram na svaki poen", rekao je Monfis i dodao:

"Svo vrijeme sam imao leptiriće u stomaku. Možda su oni malo prestali u prvom setu, ali svo vrijeme sam osjećao pritisak, čak i na 5:0 u trećem setu".

Tamnoputi Francuz je još jednom podvukao da se ispostavila tačna tvrdnja da će Tipsarević imati više treme na otvaranju finalnog Dejvis kup meča

"Prvi set je bio lakši za mene. Bio je pod pritiskom, jer je bilo manje publike nego što se očekivalo. Bilo je lakše za mene da pokažem svoje emocije".

Iako su neki očekivali da će imati nevolje, Monfis nije imao ništa loše da kaže na račun domaćih navijača u Beogradskoj areni.

"Mislim da je srpska publika normalna, veoma su fer i navijali su za svog igrača kao i na svakom drugom Dejvis kup meču. Uopšte nije onakva kakvom su je predstavili francuski mediji".

(A. P. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC