• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević: Nije sramota izgubiti od Monfisa

Srpski teniser kaže da je razočaran što je izgubio od Francuza i da je evidentno da mu nedostaju takmičarski mečevi. Pozvao je navijače da u subotu dođu na vrijeme...

 Tipsarević: Nije sramota izgubiti od Monfisa Izvor: MONDO

Janko Tipsarević je na konferenciju za medije došao sat vremena nakon meča u kojem je malo pokazao protiv Gaela Monfisa i sasvim mirnim stavom iznenadio novinare.

Pričao je oko 20 minuta i tom prilikom priznao da je vrlo razočaran i da je greška što se “zatvorio u sebe“. Kaže žao mu je što nije uživao.

“Ovo mi se nikada nije desilo u životu da počnem duplom servis greškom. Jeste postojala nervoza. Samo sam želio da meč ne počne njegovim napadima. U glavi mi je bilo samo da ubacim servis i zbog toga sam ga tako usporio“, izjavio je Tipsarević nakon poraza od Gaela Monfisa u prvom meču finala Dejvis kupa.

“Iznenađenje je što sam ovako lako izgubio, ali nije sramota izgubiti od Monfisa, trenutno 12. tenisera svijeta, i to na podlozi koja njemu najviše odgovara od svih francuskih igrača“, dodao je Janko, kome je ovo prvi poraz u Dejvis kupu od kada se oženio.

Tipsarević sebi zamjera što nije uživao u meču.

“Toliko sam se zatvorio u sebe, nisam dozvolio da me publika nosi, niti da gledam šta Monfis radi, da sam se pogubio. Previše sam razmišljao da odigram perfektno“.

“Vidi se da mi fale mečevi. Posljednji takmičarski meč sam odigrao prije više od tri nedjelje. Fizički se dobro osjećam, ali u nekim siutacijama ne osjećam situaciju na terenu. Samo sam se zatvorio u sebe skoncentrisao gde ja igram i šta radim“.

Janko Tipsarević je podvukao da je ovo težak poraz za njega, ali da je to veliko iskustvo.

"Generalno, mislim da sam još u kombinaciji za meč u nedjelju", istakao je srpski teniser i pozvao publiku da u subotu dođe na vrijeme, jer misli da je mnogo važno da Ljodra i Klemon osjete pritisak na samom startu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC