• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEJVIS KUP: I Francuzi tipuju na Novaka

Gi Forže vjeruje da će se Majklu Ljodri i Arnou Klemonu u subotu u dubl meču pored Nenada Zimonjića naći Novak Đoković.

 DEJVIS KUP: I Francuzi tipuju na Novaka Izvor: MONDO

Selektor Dejvis kup tima Francuske možda nema poluvekovno iskustvo u ovom takmičenju, kao savjetnik srpske ekipe Nikola Pilić, ali ga ima sasvim dovoljno.

Tako i on pretpostavlja da će njegov kolega Bogdan Obradović za subotu napraviti izmjenu i u dublu. Iako su prijavljeni Nenad Zimonjić i Viktor Troicki, Francuzi misle da će se najstarijem srpskom teniseru priključiti Novak Đoković.

“Sve je veoma otvoreno za oba tima. Videli smo dva potpuno različita meča. Dublovi će biti veoma važni sutra. Znam ko će igrati za moj tim, a pretpostavljam da će Novak igrati sutra u dublu“, izjavio je Gi Forže i dodao:

“Moj dubl je jedan od najboljih na svijetu, pobeđivali su velike rivale u značajnim takmičenjima. Znam da ćemo igrati dobar meč, ali ne znam koliko će protivnik biti na visini zadatka. Jedino sam siguran da će na teren izaći četiri kvalitetna tenisera“.

I da.... Forže je nastavio da vrši pritisak govoreći o povremeno nesportskom ponašanju publike. Kao da ne učestvuje u Dejvis kupu više od dvije decenije.

“Volio bih da smo igrali u Francuskoj, ali nismo. Sasvim smo se osjećali kao da smo u Srbiji. Publika je bodrila svoj tim“, odgovorio je gostujući selektor na opasku da je bilo dosta francuskih navijača i da su zdušno bodrili svoj tim, a zatim dodao:

“Samo što nije bilo u redu da se čuje buka i kada teniser baci lopticu u vazduh. Ako bih video nekog Francuza da to radi, rekao bih mu da odmah prestane. Nadam se da ćemo igrati dobar tenis, u dobroj atmosferi, bez obzira na rezultat“.

Oni koji poznaju stil igre Žila Simona očekivali su da će mnogo više namučiti Novaka Đokovića. Verovatno je i to bio plan, kada je nominovan za drugu tablu.

“Bio je veoma težak meč. Znao sam da moram da igram svoj najbolji tenis da bih pobijedio. Imao sam prilike u prvom setu, koje nisam iskoristio. Volio bih da sam osvojio treći set, jer sam primjetio da je Novak malo umoran“, rekao je Žil Simon.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC