• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana ide na Tajland, neće u Novi Sad?

Teško je očekivati da će Ana Ivanović iz vrućeg Melburna doći u Novi Sad, a dan poslije meča u Fed kupu ponovo na visoku temperaturu.

 Ana ide na Tajland, neće u Novi Sad? Izvor: MONDO

Ana Ivanović, po svemu sudeći, neće igrati za Fed kup reprezentaciju Srbije u Novom Sadu protiv Kanade, 5. i 6. februara sljedeće godine, zaključio je Zurnal.rs.

Zaključak je izveden iz Anine prijave za turnir u Pataji (tvrda podloga, 220.000 dolara), koji startuje dan poslije meča u Fed kupu. Prema tome, nelogično bi bilo da ona stigne u hladnu Srbiju iz vrućeg Melburna, gdje se Australijan open završava nedjelju dana ranije, a da odmah zatim ode na Tajland gdje će u to vrijeme vladati visoke temperature.

"Ja zaista ništa ne znam o tome. Zbog velike gužve oko finala Dejvis kupa, pozive teniserkama ćemo poslati sledeće nedjelje i tada ću znati tačnu situaciju. Zaista ne želim da komentarišem bilo šta, dok ne dobijem Anin zvaničan odgovor", iznenađen je bio i selektor Dejan Vraneš.

On nije želio da komentariše ni Aninu prijavu za turnir u Pataji.

"Zaista ne mogu da odgovorim na to pitanje, ali ne vidim šta je tu nemoguće. Ne bi bilo prvi put da neka teniserka u kratkom roku promijeni nekoliko kontinenata.

Takođe, Vraneš je bio zatečen i Aninom izjavom u nedavnom intervjuu na televiziji Pink kada je rekla da je timski duh važan, ali da je to oduvijek bio mali problem u našoj Fed kup reprezentaciji.

"Ana je uvijek isticala sjajnu atmosferu u timu. Konkretno, sjećam se da je poslije pobjede nad Japanom istakla da joj je timski duh pomogao. Zaista ne znam zašto je ovo rekla", zaključio je Vraneš.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC