• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Reket je stradao sa razlogom

Đoković odigrao sjajno protiv Monfisa. Pozitivnom energijom do pobjede, slomljeni reket - dio karaktera.

 Đoković: Reket je stradao sa razlogom Izvor: MONDO

"Nisam mislio na igru Gaela Monfisa, već na svoju. Imao sam mnogo očekivanja i osjećao sam presiju prije početka meča, ali to je normalno, ovo je finale Dejvis kupa. U svakom slučaju, ne možete da imate više pozitivne energije nego što je sada slučaj", rekao je najbolji srpski teniser poslije ubjedljive pobjede nad Monfisom kojim je Srbiji donio izjednačenje u finalu.

Novinari su pitali Novaka i za polomljeni reket, kada je u trećem setu izgubio svoj servis.

"To nije ništa neobično za mene. U svakom meču, pogotovo kada je ovakav, strada po jedan. Možda mi je to i trebalo da se oporavim i osvježim, da napravim brejk, što sam i učinio u narednom gemu. Ja sam temperamentan igrač, to je dio mog karaktera na terenu i van njega", odgovorio je Đoković.

Upitan kako je doživio i preživio subotnji poraz u dublu i da li je ipak on trebalo da bude u paru sa Nenadom Zimonjićem, Novak je rekao da je Viktor bio dobra opcija i da je igrao vrlo dobro.

"Bila je to dobra odluka sa moje strane, jer sam uspio da sačuvam energiju. Defiinitivno nisam bio srećan gledajući drugove kako gube. Imali smo mnogo prilika, ali francuski tim se vratio u meč uprkos velikom pritisku. Napustio sam halu prije kraja meča, otišao sam u hotel, jer nisam htio da rasipam emocije. Znao sam da će moj meč biti presudan, na ovaj ili onaj način".

Zamoljen da prokomentariše suđenje u meču sa Monfisom, nakon silnih primjedaba srpskih tenisera tokom duela u dublu, Đoković je odgovorio da nikome nije lako, pa ni sudijama.

"Mi očekujemo da iskoristimo tu malu prednost domaćeg terena. Ne kažem da treba da krademo, ali znate šta treba da se radi kakav je ovakav meč u pitanju i kako to rade sve druge zemlje", primjetio je Đoković.

Gael Monfis rekao je da nije imao nikakve šanse protiv, kako je naglasio, sjajnog Đokovića.

"Nole je danas bio sjajan, mnogo bolji od mene. Dao sam sve od sebe, ali nisam imao nikakvih šansi", rekao je Francuz poslije poraza.

(Aleksandra Petrovski, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC