• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠAMPIONI: Sljedeće godine tetoviranje

Selektor srpske Dejvis kup reprezentacije ostao sa malo kose. Bozoljac izbjegao "nularicu" jer se potrošila baterija na mašinici!

 ŠAMPIONI: Sljedeće godine tetoviranje Izvor: MONDO

Janko Tipsarević se dugo opirao šišanju, ali je na kraju popustio. Za to što nakon godinu dana nešišanja ima novu frizuru treba da zahvali pokretaču akcije Viktoru Troickom.

POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU

"Odužiće" mu se sljedeće godine. Uslov je da ponovo igraju Dejvis kup meč u decembru.

"Kako izgleda rezultat kao da sam ja dao sve od sebe da se ne šišamo. Pitao sam Viktora na početku priprema zašto se nije šišao", rekao je Tipsarević.

"Nisam htio hiljadu dinara da dam na ovu skupoću", uzvratio je Troicki, koji izgleda ide kod elitnog frizera.

"Sljedeće godine kad uđemo u finale pašće neka tetovaža ili bušenje", rekao je kroz osmijeh Janko i gledao u Zimonjića i Troickog.

Bogdan Obradović je sačuvao malo kose na glavi. Imao je sreće jer su nestale baterije na mašinici. Korpus delikt pokazao je Ilija Bozoljac, koji je takođe obećao da će se šišati.

"Kako se Jankovoj i mojoj supruzi dopadaju frizure? Vidite da nam žene nisu tu. Znači, ostavile su nas", nasmijao se selektor.

Komentarišući novi stajling tenisera reporter sajta Dejvis kupa je konstatovao da Srbi sada potpuno izgledaju kao tim.

Upravo duh zajedništva bilo je ono što je svako od njih ponaosob i apostrofirao kao ključ uspjeha.

“Najvažnija komponenta ovog tima je da smo iskreni i otvoreni. Skupila su se sva zajednička iskustva. Nikada nisam imao problem sa bilo koga od njih i Miloša i Miljana i Iku Bozoljca... Svi živimo kao jedan, i imamo zajedničke misli“, rekao je Obradović.

“Drago mi je da sam uspio da trajem sve te godine i da dočekam vrhunac karijere osvajanjem ovog trofeja. Imamo potpuno iskren odnos i to je ono što daje snagu ovog tima“, rekao je Nenad Zimonjić i dobio aplauz od saigrača.

“Ne bih isticao svoje individualno zalaganje u reprezentaciji, jer mi sada predstavljamo našu zemlju, a ne naša prezimena. Uopšte nisam razmišljao da li sam nepobjediv. Gledao sam da u svaki meč uđem maksimalno koncentrisan“, rekao je Novak Đoković, koji je poput Agasija, Lendla i Bekera sa sedam trijumfa u singlu ušao u istoriju kao teniser koji na putu do “salatare“ nije doživio poraz.

“Nikada se ne osjećate sami, ovo su rijetke prilike u godini kada možete da osjetite timski duh. To daje draž ovom takmičenju i još veću draž ovom uspjehu“, dodao je Đoković.

U istoriju je ušao i Nikola Pilić. Poslije Dejvis kupa sa Njemačkom i Hrvatskom, ovaj dragocjeni pehar osvojio je i sa Srbijom.

“Vrlo sam ponosan na ove momke sa kakvim nabojem igraju za svoju naciju, to je nevjerovatno. Nisam slučajno 2007. uzeo ulogu savjetnika i bio dio ove ekipe, jer sam vidio da oni imaju srce i kvalitet. Još tada sam rekao da nisam došao da prođem prvo kolo. Vrlo sam ponosan kako su gorjeli jedan za drugoga. Jedan za sve i sve za jednog“, rekao je Niki Pilić, koji je istakao da bi ovog momenta potpisao da Srbija igra finale DK naredne godine, pa makar to bilo i protiv njegove Hrvatske.

“Snaga našeg tima je naše zajedništvo. Ja nemam bliže, oni su mi kao braća rođena“, bio je iskren Viktor Troicki, koji kaže da sada još nije svjestan veličine uspjeha.

“Mislio sam da se ošišam prije meča. Vjerovao sam u pobedu, ali trebalo je to uraditi i na terenu. Puno emocija je prošlo kroz glavu“, osvrnuo se Viktor na odlučujući meč protiv Mikaela Ljodre.

“Imao sam malu tremu na početku, ali i pred kraj meča. Znao sam da ja moram taj koji će da završi meč, a ne da čekam njegovu grešku. Trudio sam se da ne mislim na puno stvari, na titulu... Mislim da sam dobro odradio posao“, bio je skroman 24-godišnji Dorćolac, koji se za kraj konferencije za medije popeo na stolicu i inicirao kolege iz reprezentacije da zapjevaju početne stihove “Marš na Drinu“.

Novinar MONDA ga je podsjetio na razgovor prije osam dana i pitanje da li sanja nedelju uveče i kako to izgleda. Sada smo ga pitali da li je ljepše nego u njegovim snovima.

“Veče još nije počelo, ali zovi me sutra pa ću ti reći“, odgovorio nam je Viktor Troicki.

(A. Petrovski, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC