• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta su klopali Dejvis kup šampioni

MONDO vam otkriva šta se sve našlo na meniju za srpske i francuske tenisere.

 Šta su klopali Dejvis kup šampioni Izvor: MONDO

Teniseri Srbije i Francuske su tokom tri dana finala Dejvis kupa mnogo vremena proveli u Beogradskoj areni.

Znamo kako su igrali i kako su slavili, a MONDO vam sada otkriva i šta su jeli.

U duhu srpske tradicije, imali su na raspolaganju nekoliko vrsta pršute i sir.

Od salata bile su im ponuđene: grčka salata (paradajz, crveni luk, krastavac, zelena paprika, feta sir, crne masline...), miks zelenog povrća sa susamom i kapriz salata (paradajz, mocarela i bosiljak preliveni maslinovim uljem).

Ništa bez supe.

Za glavno jelo imali su: grilovano povrće, italijansku pastu, pileće grudi na žaru i losos file, a od priloga: pirinač, pire krompir, beli sos od majčine dušice i crveni sos od paradajiza.

Bile su im na raspolaganju tri vrste hleba, zapravo kajzerice. Od bijelog brašna, kukuruznog i raženi hljeb.

Za desert su bili čokoladni kolač, voćni desert i kapri kvadrat, kao i veliki izbor svježeg voća.

Kako je dio ove hrane bio posluživan i u pres laundžu možemo da posvjedočimo da je vrlo ukusna. Da isto misle i teniseri govori činjenica da u svlačionicama gotovo da nije ostala nikakva hrana.

Na kratko smo zavirili i u malu dvoranu Arene, koja je preuređena u mjesto za predah brojnih vip zvanica, a video pogledajte na našem sajtu www.mondo.rs.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC