• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVACI SVIJETA BEOGRAĐANIMA: Za ovo živimo!

Sa terase zgrade Skupštine Beograda pobjednici Dejvis kupa se obratili građanima: "Za ovakve dočeke živimo"!

 PRVACI SVIJETA BEOGRAĐANIMA: Za ovo živimo! Izvor: MONDO

Velika žurka za šampione nastavljena je u ponedeljak ispred platoa Skupštine grada Beograda. Više hiljada građana dočekalo je nove svjetske prvake u tenisu - Novaka Đokovića, Nenada Zimonjića, Viktora Troickog, Janka Tipsarevića, Bogdana Obradovića....

Izlazak osvajača Dejvis kupa na čuveni balkon pokrenuo je masu: "Šampioni, šampioni... Srbija...", zaorilo se centrom Beograda. Pogledajte FOTO-GALERIJU!

Pjesma "Sad si uz'o trofej Bogdane...", značila je da je pred navijače izašao kapiten nacionalnog tima Bogdan Obradović. On nije želio da otkrije tajnu zbog čega se odlučio da šansu u posljednjem meč pruži Viktoru Troickom.

"Šapnula mi je jedna ptičica", rekao je Obradović.

Najbolji dubl igrač svijeta Nenad Zimonjić pojavio se sa porodicom, suprugom i djecom Leonom i Lunom.

"Nisam gubio nadu pored Novaka, Janka i Viktora. Bili smo razočarani poslije poraza u dublu, ali smo uz podršku publike uspjeli da dođemo da trofeja. Hvala vam puno! Svaki osvojeni trofej je posebna priča. Ali, osvojiti Dejvis kup pred svojom publikom je nešto najljepše što čovjek može da poželi", obratio se Zimonjić, a publika je uzvratila:



"Ziki, Ziki..."

Došao je red na Janka Tipsarevića. Popularni "di-džej" priznao je da je pokušao da izbjegne šišanje "na nulu", ali da mu to nisu dozvolili saigrači. "Mladoženja" je zbog nove frizure dobio podršku od svoje supruge, koja je takođe bila prisutna na terasi. "Nema veze, izgleda baš lijepo", rekla je ona.

Janko je imao još nešto da doda:

"Zahvalio bih se svima što su došli. Ovo je meni jedan od najljepših trenutaka u životu", nije krio oduševljenje junak polufinala protiv Češke, a onda se na poseban način zahvalio svojim drugovima iz reprezentacije.

"Hvala svima, ali najviše, najviše saigračim što ste mi ovo omogućili i što su dio mog života", sa suzama u očima izustio je Janko.

Troicki se pojavio sa Novakom u rukama.

"Ovo je moja beba! Nevjerovatan treutak, prvaci smo svijeta, pomogli ste nam mnogo. Očekujem još ovakvih slavlja".

Kada je mikrofon uzeo Novak Đoković u publici je nastao delirijum.

"Znamo da je hladno, a vi ste nas opet ispoštovali. Imao sam priliku i čast da budem na ovom balkonu poslije osvajanja titule u Melburnu. Za ovo živimo, da bi stali ovde ispred vas. Hvala vam", poručio je najbolji srpski teniser i objasnio tajnu uspjeha.

"Naša ekipa ima ono što nema nijedna druga na svijetu - prijateljstvo. Ne samo na terenu već i van njega. To nas je dovelo do vrha", zaključio je Nole i sa svojim prijateljima zapjevao "U svijetu postoji jedno carstvo..."!

Reprezentacija Srbije osvojila je titulu u Dejvis kupu, pošto je proteklog vikenda u "Beogradskoj areni" savladala selekciju Francuske 3:2.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC