• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (LŠ): Treći poraz Zvezde

Odbojkašice Crvene zvezde izgubile su u utorak uveče od poljskog predstavnika Fakro Mušinjanke sa 3:1 (25:9, 25:27, 25:20, 26:20), u utakmici 3. kola A grupe Lige šampiona.

 ODBOJKA (LŠ): Treći poraz Zvezde Izvor: MONDO

To je treći poraz "crveno-bijelih", koja sada zauzimaju posljednje mjesto u grupi, u kojoj se još takmiče Zarečje (Rusija) i Vakifguneš (Turska).

Odbojkašice Crvene zvezde doživjele su još jedan ubjedljiv poraz u veoma jakoj grupi Lige šampiona. Osim u drugom setu, neiskusni domaći tim nije uspio da pruži jači otpor kvalitetnijem rivalu, koji u svojim redovima ima šest poljskih reprezentativki i dve igračice iz Holandije.

Gosće su odigrale odlično tokom cijele utakmice, a posebno su dominirale u prvom setu, kada su prosto "razbile" Crvenu zvezdu. U drugom setu, Beograđanke su se konsolidovale, ali je to bilo malo da se ugrozi mnogo iskusnija, i mora se priznati bolja ekipa iz Poljske.

"Iskustvo je presudilo u ovom meču. Gošće su igrale sa malo grešaka, dok naša ekipa nije pokazala dovoljno za ovako jako takmičenje. Vrijeme radi za nas i nadam se da ćemo narednih godina steći kvalitet da se uspješnije suprostavimo snažnijim rivalima", rekao je nakon utakmice trener Crvene zvezde Ratko Pavličević.

Pred oko 400 gledalaca u dvorani u Šumicama, utakmicu su sudili Saltalipi (Italija) i Mitev (Bugarska).

Crvena zvezda: Budrović, Ninković 9, Rakić 11, Živković 5, Malagurski 14, Medarević, Bjelica 18, Tomić, Blagojević, Kecman, Balčić, Stevanović 8.

Fakro Mušinjanka: Zenik, Venhink 7, Pjatek, Bendarek 16, Kačor 15, Kačorovska 7,Rutovska, Kaspržak, Sudarek 6, Gajgl 7, Jagijelo 16, Stam 11.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC