• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2024! Lavovi rizikuju da izgube "ono pravo", Vagama stiže najbolji mjesec ikad

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Pročitajte ljubavni horoskop za april 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

 Ljubavni horoskop za april 2024. Izvor: Shutterstock/Kaspars Grinvalds

Mjesečni horoskop za april 2024. godine donosi lijepe vijesti za većinu znakova Zodijaka. Saznajte šta Venera donosi svakom znaku horoskopa na polju ljubavi!

OVAN

Horoskop vas savjetuje da odvojite vrijeme i potražite svoju srodnu dušu. Komunicirajte spontano, potpuno prirodno i uživajte u sastancima i udvaranju potencijalnih partnera. Neka ljudi upoznaju vaše najbolje strane. Imaćete mnogo prilika u kojima ćete uspjeti da zablistate inteligencijom i ljepotom. Koncentrišite se na prijatna iskustva bez brige o onome što je van vaše kontrole.

BIK

Uspjeh sa suprotnim polom zavisi od vaše osjetljivosti na emocije drugih ljudi. Poštujte osećanja drugih ljudi, kako kroz svoje obraćanje, tako i kroz tuđe postupke. Potrudite se da budete fleksibilni i tolerantni ukoliko ne želite da se vaša komunikacija sa drugima poremeti. Već ste mnogo postigli u radu na sebi, ali vam zvijezde savjetuju da napravite još nekoliko važnih koraka ka cilju.

BLIZANCI

Ljubavni horoskop za april 2024. godine kaže da je riječ o mjesecu promjena! Ipak, njegov tok će zavisiti od vašeg trenutnog statusa. Ako ste slobodni i spremni da započnete novi život, zvijezde su vam naklonjene. Horoskop vas savjetuje da ne žurite. Pažljivije pogledajte svoju okolinu, pa tek onda dajte šansu novim poznanstvima. Možda je vaša srodna duša već u blizini. Ukoliko ste zauzeti, stiže vam period u kom ćete značajno ojačati odnos sa partnerom.

RAK

Horoskop kaže da slobodni Rakovi potajno sanjaju o ljubavi i stabilnoj vezi, da li je to istina? Iza maske kojom poručujete da niste pristupačni, kriju se usamljenost i želja da život podijelite sa voljenom osobom. Priznajte to sebi, savjetuju zveijzde, jer će upravo to biti prvi korak ka istinskoj sreći. April 2024. godine, pod okriljem zvijezda, idealno je vrijeme da skupite hrabrost i krenete u potragu za srodnom dušom.

LAV

Rizikovaćete da izgubite prave vrijednosti - iskrenost, ljubav i toplinu. To bi zapravo trebalo da postane dominantno u vašoj vezi. Zapitajte se koliko su osjećanja u vezi sa vašim postupcima, riječima i gestovima iskrena? Iskrenost, briga i povjerenje su vaši glavni saveznici na putu do čvrstih i harmoničnih odnosa. Potrudite se da ih ne izgubite. Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo krajem mjeseca.

DJEVICA

Ljubavni horoskop za april 2024. godine kaže da bi trebalo ozbiljnije da shvatite svoj izbor partnera. Dajte prednost intimnijim sastancima. Opušten razgovor u mirnom okruženju će vam pomoći da se bolje upoznate i zbližite. Izbjegavajte laž i pretvaranje. Budite svoji, a onda će se vaše šanse za uspjeh u ličnom životu značajno povećati.

VAGA

Bićete u centru pažnje u aprilu 2024. godine! Pozivi na događaje, nova poznanstva, poruke - sve ovo će biti prilika da pokažete svoje talente i ostavite trajan utisak. Ne skrivajte se u sjenci, budite hrabri i počnite da se mijenjate! Vrijeme je da pokažete svoju harizmu i budete dio zabave. Mnoge Vage čeka veliki korak u emotivnom odnosu, bilo da je to zajednički život, brak ili vijesti o drugom stanju.

ŠKORPIJA

Nastavite da se upoznajete, komunicirajte, učinite svoj život zanimljivim. Aktivnost je ta koja će vam pomoći da prevaziđete stagnaciju i postignete uspjeh. Vi uvijek privlačite pažnju, ali to ne znači da se ponekad ne osjećate usamljeno. Ne dozvolite da se ovakvi trenuci odugovlače! Borite se sa njima, postanite hrabriji i odlučniji. Možete da pobijedite i pronađete sreću koju želite, a april 2024. je povoljan period!

STRIJELAC

Prestanite da ignorišete probleme! Vrijeme je da se suočite i riješite ih. Analizirajte svoje ponašanje i pokušajte da shvatite šta ljude toliko odbija. To će vam pomoći u poboljšanju odnosa sa voljenima, prijateljima i pronalaženju ljubavi. Zauzeti Strijelčevi treba da slušaju savjete svog partnera jer će to vezu učiniti toplijom i pozitivnijom.

JARAC

Biće vam teško da se oslobodite prošlosti. U aprilu 2024, kada je svima potrebna sloboda, zvijezde vas savjetuju da se fokusirate na sebe. Oslobodite se svega što vas opterećuje i brine. Ne hvatajte se za prošlost, ona vas vuče nazad. Oslobodite se ljutnje i otvorite svoje srce za nove stvari. Vjerujte, čeka vas mnogo dobrih stvari, a naročito sredinom mjeseca, baš oko 15. aprila 2024. godine!

VODOLIJA

Dolazi mjesec kada ćete uživati u samoći, ali zvijezde vas savjetuju da se ne izolujete od ljudi. Komunikacija sa bliskim ljudima će vam dobro doći. Izlazite češće i smanjite vrijeme koje provodite na društvenim mrežama. To će vam pomoći da se odvojite od problema i napunite se pozitivnošću. Nemojte se plašiti da izađete iz svoje zone udobnosti jer nova poznanstva i iskustva mogu da budu pravi dar sudbine!

RIBE

Ljubavni horoskop za april 2024. godine poručuje da je monotonija štetna za odnos. Čak i vi, koji volite stabilnost, umorni ste od monotonih dana. U aprilu 2024. svi žele promjene i tome treba da bude posvećen mjesec koji je pred vama. Uvedite nešto novo u svoju vezu. Idite na sastanke, provedite vrijeme zajedno, čak i ako ste dugo zajedno. Ne dozvolite da dosada zagorča vašu vezu!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop