• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka ljubavno iznenađenje, a vas?

Autori horoskop Autori dnevni horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za 28. oktobar 2024. godine!

 Dnevni horoskop za 28. oktobar 2024 Izvor: Shutterstock/Billion Photos

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2024. godine vas upozorava na finansijske gubitke zbog nepažnje i grešaka u računanjima. Izbjegavajte rizične situacije i nejasne dogovore. Biće potrebno puno strpljenja da biste pronašli zajednički jezik sa partnerom. Moguća nesanica.

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da imate šansu da postignete cilj, ali put do njega je naporan i pun izazova. Oslonite se na provjerene ljude, jer su kontakti sa nepoznatima rizični. Pokušajte iskreno da razgovarate sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI

Dan će biti naporan, posebno zbog organizacionih obaveza. Mogući su sukobi sa poslovnim partnerima, što može da naruši odnose. Vrijeme provedeno u opuštanju može da donese prijatna iznenađenja u večernjim satima. Prijala bi vam fizička aktivnost.

RAK

Dan je pogodan za završavanje započetih poslova. Nesuglasice sa voljenima mogu da eskaliraju u ozbiljne sukobe, čuvajte se ishitrenih reakcija. Budite posebno pažljivi prema partneru jer možete nenamjerno da ga povredite. Jačajte imunitet.

LAV

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2024. godine kaže da je dan stabilan, a ciljevi dostižni. Nove prilike dolaze kroz putovanja i upoznavanje novih ljudi. Iako se u ljubavnom životu stvari odvijaju sporije nego što biste željeli, moguća su prijatna iznenađenja. Dobro se osjećate.

DJEVICA

Dajete sve od sebe, ali rezultati izostaju. Nesuglasice s kolegama i nadređenima mogu da vas stave u nepovoljan položaj. Pazite na finansije, jer su moguće neočekivane poteškoće i gubici. U ljubavi nema promjena. Zdravlje je dobro.

VAGA

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2024. godine donosi ozbiljne šokove i izazove. Budite pažljivi s informacijama koje delite i proveravajte ih pre nego što ih izgovorite. Velike su šanse za raskid odnosa koji već duže vreme stagnira. Više spavajte.

ŠKORPIJA

Dan protiče mirno i omogućava rešavanje starih problema. Poslovni odnosi započeti danas biće dugotrajni i uspješni. Vaš trud pomoći će u rješavanju porodičnih pitanja, ali ljubavni život neće donijeti značajne promjene. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Očekuje vas dan pun iskušenja, sa mnogim zamkama na putu. Ne prepuštajte se prevelikoj samouvjerenosti, jer lako možete da napravite grešku. Ostanite u poznatom okruženju i ne rizikujte sa naglim promjenama. Provjerite krvnu sliku.

JARAC

Dan donosi mnoge prilike, ali ih ne koristite dovoljno. Prihvatite pomoć, ali imajte na umu da ćete morati da je vratite. Pazite na zdravlje i izbjegavajte velike troškove, posebno za garderobu i kozmetiku. U ljubavi vas čeka lijepo iznenađenje krajem dana.

VODOLIJA

Naporno radite, ali vaši napori biće i nagrađeni. Fokusi na ciljeve mogu da izazovu nesuglasice s drugima. Profesionalne razlike mogu brzo da se riješe, ali obnavljanje harmonije u ličnim odnosima biće teže. Pronađite bilo koji vid relaksacije, prijaće vam.

RIBE

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2024. godine kaže da je napredak ka cilju spor i frustrirajući, a naići ćete na protivljenje bivših saveznika. Teško je prihvatiti da vas koče oni kojima ste vjerovali. Međutim, osoba koja vam je najvažnija neće vas iznevjeriti. Čuvajte se povreda.

(MONDO.RS) 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop