• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka iz Mančestera: Čelsi, nema opuštanja

Autor mondo.rs

Golovima Davida Silve (dva) i Jaje Turea, Siti na Etihadu ubedljivo pobedio Kristal Palas (3:0), zadržavši korak sa Čelsijem. Asistencija Kolarova, sudijska greška na štetu gostiju.

Bar do ponedeljka uveče, prvo mesto tabele Premijer lige deliće Čelsi i Mančester siti, sa po 39 bodova.

"Plavci" će te večeri gostovati Stouku, a za meč na Britanija stadionu pripremaće se sa svešću da je njihov najbliži pratilac ovog vikenda uradio svoj zadatak.

MANČESTER SITI - KRISTAL PALAS 3:0 (0:0)

Iako je prvo poluvreme bilo završeno bez pogodaka, David Silva u 49. i 61. minutu, kao i Jaja Ture u 81. razjasnili su da neće biti iznenađenja.

Srpski internacionalac Aleksandar Kolarov odigrao je ceo meč za domaće i prvi put nastupio u takmičarskoj utakmici od 25. oktobra i gostovanja Vest Hemu. Potom se povredio na zagrevanju za utakmicu protiv Junajteda i pauzirao sve do ove subote.

Koliko se dobro oseća, Kolarov je dokazao i u 61. minutu, kada je asistirao Silvi za dupliranje prednosti. Zbog problema sa povredama napadača (Aguero, Jovetić i Džeko), menadžer šampiona Engleske Manuel Pelegrini izveo je na teren Džejmsa Milnera kao "lažnu devetku".

Kristal Palas postigao je gol u završnici, pri rezultatu 2:0, ali je pogodak Džejmsa Mekartura pogrešno označen kao nedozvoljen zbog ofsajda. Da je priznat, a trebalo je da bude, "građanima" u završnici ne bi bilo prijatno.

"Uložili smo ogroman trud. Gubili smo dva gola i postigli jedan, neopravdano poništen. Ne mogu da shvatim da vrhunske sudije tako pogreše. Čak nije bila ni sporna situacija. Sramotna odluka", rekao je menadžer gostiju Nil Vornok.

SITI: Hart - Zabaleta, Demikelis, Mangala, Kolarov - Ture, Fernandinjo - Hesus Navas, David Silva (od 69' Lampard), Nasri (od 89' Sinkler) - Milner (od 82' Fernando).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC