• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uščuplić: Stojčev ima harizmu, ali može puno bolje

Autor mondo.ba

Trener Sarajeva Dženan Uščuplić zadovoljan je pobjedom u Istočnom Sarajevu protiv Slavije (2:3) kojim je bordo tim ponovo zasjeo na lidersku poziciju na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Uščuplić: Stojčev ima harizmu, ali može puno bolje Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Klub sa "Koševa" je brzo poveo, potom su fudbaleri Slavije preokrenuli do poluvremena, da bi u nastavku Uščuplićev tim uz mnogo sreće, a u Istočnom Sarajevu smatraju "otimačinom", stigao do trijumfa.

"Ovo je bila izuzetno teška utakmica za naš tim posebno jer teren nije bio u najboljem stanju. Ta činjenica je predstavljala problem i nama, ali i Slaviji, koja ima određenog kvaliteta. Dobro smo otvorili utakmicu, dali smo gol, ali se poslije vođstva u moje najiskusnije igrače uvukla neka nervoza i praktično cijelo prvo poluvrijeme nismo ništa odigrali kako treba. Nismo igrali kako smo se dogovorili bez obzira na stanje u kakvom se teren nalazio", rekao je šef struke bordo tima poslije meča.

Po njegovom mišljenju, u nastavku su stigli do zaslužene pobjede.

"U drugom dijelu smo bolje ušli u utakmicu što se tiče kretanju igrača prema naprijed, prema golu Slavije, imali smo brži protok lopte i vjerujem zasluženo napravili ovaj rezultat odnosno pobjedu protiv, ponoviću izuzetno kvalitetne ekipe".

Uščuplić se osvrnuo i na povredu Darija Purića, rekavši da je ona uticala na igru, ali i na pobjedonosni pogodak Miloša Stojčeva u trećem minutu sudijske nadoknade.

"Stojčev može da igra puno bolje. Nije u dobroj formi, ali ono što mene raduje da on hoće da igra bez obzira na njegovu veliku potrošnju lopti. Miloš je momak sa harizmom i idejom, ne bih rekao 'fakin' u igri, ali ja volim i cijenim takve igrače", zaključio je Uščuplić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC