• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mando, nedostajaćeš nam! (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

U beogradskom Narodnom pozorištu održana komemoracija velikom glumcu, kolege plakale kao kiša. Sahrana će biti na Novom groblju.

 Mando, nedostajaćeš nam! (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO, Stefan Stojanović, Goran Sivački

Veliki broj kolega, prijatelja i poštovalaca rada Milorada Mandića Mande okupio se na Velikoj sceni Narodnog pozorišta da prerano otišlom glumcu oda počast.

Anica Dobra prisetila se njihovih filmskih poljubaca "Mandinom tehnikom", Andrija Milošević posvetio mu je poeziju Volta Vitmana, Nikola Đuričko otkrio je kada je shvatio da je Manda bolji čovek i glumac, ali i duhovitiji, od njega...

I oni koji su se najviše kontrolisali, ipak su popustili pred lavinom emocija kada su se Mandina pozorišna deca, mali glumci iz "Buhe", pozdravili od svog Kapetana Kuke simboličnim gestom - svi su podigli ruke zgrčene u kuke u vazduh.

Manda komemoracija deca
Izvor: MONDO

Nikola Kojo, Mirka Vasiljević, Kalina Kovačević, Dejan Lutkić, Nebojša Bradić, Dubravka Mijatović, Vesna Trivalić, Nenad Okanović, Dragan Bjelogrlić, Boda Ninković, Milan Kalinić, Aleksandar Radojčić, Nataša Ninković su samo neki od Mandinih kolega koji su došli da ga isprate na večni počinak.

Glumac koji je uveseljavao decu, kako na televiziji, tako i u pozorištu, a odrasle oduševljavao dramskim ili komičnim ulogama, biće sahranjen u 13.30 časova u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop