• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šuker: Nadam se da će Hrvatska i BiH igrati na SP

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Predsjednik Fudbalskog saveza BiH Elvedin Begić i drugi potpredsjednik Ivan Beus posjetili su danas Hrvatski nogometni savez u Zagrebu, gdje su razgovarali sa predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.

Delegacija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH), odnosno predsjednik Elvedin Begić i drugi potpredsjednik Ivan Beus posjetili su danas Hrvatski nogometni savez (HNS) u Zagrebu.

Na sastanku sa Davorom Šukerom, predsjednikom HNS-a, razgovarali su o saradnji dva saveza, te o "izazovima sa kojima se suočavaju", saopšteno je iz FS BiH.

"Drago mi je što smo mogli ugostiti kolege iz FS BiH. Ova posjeta potvrđuje prijateljske odnose koje HNS gaji sa savezima iz okruženja. Imamo puno zajedničkih tema i slične izazove s kojima se suočavamo, pa razmjenom iskustva sigurno možemo pomoći jedni drugima. Razgovarali smo naravno i o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a nadam se da će se obje reprezentacije plasirati u Rusiju, iako imamo zahtjevne suparnike", istakao je Šuker.

Po okončanju sastanka Begić je imao riječi hvale za HNS, izrazivši želju da će "oba saveza nastaviti izmjenjivati znanja, iskustva i rješenja za različite izazove".

"Nama je uvijek dobro čuti više o iskustvima i organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza koji je po rezultatima lider u našoj regiji, te puno toga možemo primijeniti u našem radu. Temelji dobre saradnje već su postavljeni, a želja je oba saveza nastaviti izmjenjivati znanja, iskustva i rješenja za različite izazove", rekao je Šuker.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC