• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa "pala" iz penala u 90. minutu

Autor mondo.ba

Fudbaleri Krupe doživjeli su prvi poraz na pripremama u Ohridu. Makedonski prvoligaš Škupi iz Skoplja slavio je sa 3:2 i to iz "diskutabilnog" jedanaesterca u 90. minutu.

 FK Krupa - prvi poraz na pripremama u Makedoniji Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

  Premijerligaš Bosne i Hercegovine dva puta je vodio, 1:0 i 2:1, ali je na kraju doživio prvi neuspjeh poslije startne pobjede nad Pobedom iz Prilepa (3:0).

Prvi gol za Krupljanje postigao je Zoran Milutinović na asistenciju kapitena Aleksandra Vukotića u 12. minutu, Škupi je izjednačio u 25. minutu nakon kornera što je bio rezultat prvog dijela.

Već u 46. minutu Krupa je ponovo povela, Elvir Koljić je bio u ulozi asistenta, a pogodak je postigao Miljan Ljubenović.

Potom su gosti imali šansu da dotuku Škupi, u 60. minutu Koljić je bio sam pred golom Skopljaka, srušen je i šansa je otišla u nepovrat.

Na 2:2 Škupi je izjednačio iz penala u 58. minutu nakon igranja Irfana Jašarevića rukom u svom šesnaestercu, da bi u posljednjim trenucima iz prestrogo dusuđenog drugog penala Škupi pobijedio 3:2.

Poslije prvog poraza šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević nije bio totalno razočaran, ali je istakao da postoje stvari koje su prikazane u duelu sa Skopljacima s kojima se nikako ne može pomiriti, niti složiti.

"Moram da priznam da sam većim dijelom utakmice zadovoljan i tim kako smo igrali, stajali na terenu i parirali rivalu, odnosno bili bolji. Međutim, bilo je i nedostataka, grešaka. Imamo dosta materijala za analizu poslije ovog susreta s obzirom na broj primljenih golova i kako je do njih došlo. Otvorili se mnogo tema za narednu sedmicu u kojoj ćemo morati da otklanjamo uočene nedostatke, ali i da popravimo igru u odbrani koja protiv Skopljaka nije bila na zavidnom nivou, onakvom kakvom težimo i očekujemo da bude", rekao je Starčević, prenio je klupski sajt.

Sljedeći kontrolni susret tim iz banjalučkog predgrađa igraće u utorak, 7. februara protiv Renove iz Tetova (12 časova), a taj duel će takođe biti odigran na Gradskom stadionu u Ohridu.

KRUPA (prvo poluvrijeme): Kutić, Čomor, Vuković, Aleksić, Vukotić, Milutinović, Redžić, Ljubenović, Milanović, Mirković, Koljić.

Drugo poluvrijeme: Pupovac, Halilović, Vuković, Kartal, Vidović, Savić, Gvozdenović, Propadalo, Mrđa, Šamara, Perić.

Još su igrali: M. Ilić, Dujaković, V. Ilić, Ninković, Jašarević, Maksimović, Guskić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC