• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi „incident“ Banjalučanina u ΑΕΚ-u!

Autor mondo.ba

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ bio je vinovnik novog incidenta koji se dogodio tokom priprema za meč sa Olimpijakosom u četvrtfinalu Kupa Grčke.

„Incident“ se prema pisanju grčkih medija dogodio u srijedu nakon što je Banjalučanin saznao da neće biti u startnih 11 u atinskom derbiju.

Naime trener AEK-a Manolo Himenez je odlučio da Vranješa ostavi na klupi, što se nije dopalo defanzivcu „zmajeva“, pa je pokušao odmah da napusti hotel u kojem su bili smješteni, ali su ga u toj namjeri spriječili saigrači.

Ipak, čim je španski stručnjak saznao za to, izbacio je Banjalučanina i iz rezervista za meč sa Olimpijakosom.

Grčki mediiji prenose da je Španac odstranio Vranješa i sa posljednjeg treninga nakon razgovora u kojem mu je objasnio da "niko nije iznad kluba".

Himenez je objasnio defanzivcu da je njegovo ponašanje neprihvatljivo, što je priznao i Vranješ jer je navodno „burno reagovao“ nakon što je saznao da će biti izostavljen iz tima, ali je odbio da se izvini španskom stručnjaku. 

„Dvije strane će se vratiti pred upravu kako bi pronašli rješenje za smirivanje strasti“, prenijeli su mediji u Atini.

Ovo je već drugi sukob Vranješa sa trenerom Himenezom s obzirom da je želio da u januarskom prelaznom roku ode u belgijski Anderleht pa je odbio da trenira, međutim, poslije razgovora sa vlasnikom AEK-a Dimitrijem Melisandisom, vratio se u ekipu.

Inače, gradski derbi je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Grčke okončan remijem bez golova na stadionu „Jorgos Karaiskakis“, dok je revanš zakazan za 7. feburar na Olimpijskom stadionu u Atini.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC