• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Sa Galešićem dobijamo mnogo u ofanzivi

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener Krupe Slobodan Starčević zadovoljan igrom njegove kipe u utakmici protiv Đirmota, koju je bh. premijerligaš dobio rezultatom 2:1.

 Trener FK Krupa Slobodan Starčević o utakmici Krupa - Đirmot Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Krupa je uspjela da nadoknadi gol zaostatka iz prvog poluvremena meča protiv mađarskog drugoligaša Đirmota na turniru u Umagu i golovima Savića i Marjanovića stigne do trijumfa.

Trener Krupe Slobodan Starčević zadovoljan je prikazanom igrom.

"Prvo poluvrijeme proteklo je uz veoma agresivnu igru protivnika, velike probleme nam je pravio jak vjetar, a gol smo primili nakon jedne kontre protivnika. U drugom poluvremenu ulaskom raspoloženog Savića dobili smo dosta kvaliteta u ofanzivi. Već u 57. nakon kornera uspjeli smo da izjednačimao, a onda je Marjanović zabio iz penala, nakon što je oboren Savić. Imali smo i nakon toga prilike Fajića, Šamare, Glamočića i Marjanovića, ali rezultat se nije mijenjao“, rekao je Starčević u izjavi za MONDO poslije meča.

Priliku od samog početka na ovom meču dobio je i Goran Galešić, koji je nedavno stigao iz banjalučkog Borca.

"Sa Galešićem idemo oprezno s obzirom da je novi u ekipi i da je imao malo dužu pauzu, ali i današnja utakmica pokazala je da ćemo s njim poboljšati ofanzivni dio igre“, zadovoljan je Starčević.

Odlaskom Jašarevića u Švedsku na poziciji lijevog beka Starčević je tokom priprema koristio Palića i Aleksića, što je izgledalo prilično dobro, ali je Palić na utakmici protiv Krškog prošlee sedmice teže povrijedio stopalo.

"Paliću je napukla peta metatarzalna kost i očekuje ga duža pauza. Žao mi je što se povrijedio jer je odlično ušao u ove pripreme i njegove igre su bile na zavidnom nivou“.

Fudbaleri Krupe u Umagu će ostati do subote kada igraju finalnu utakmicu turnira, najvjerovatnije protiv Rudara iz Velenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC