• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hari Kejn je kralj severnog Londona!

Autor mondo.rs

Aleksandr Lakazet se propisno obrukao u nadoknadi vremena.

Ništa nismo videli u prvom, a onda spektakl u drugom poluvremenu!

Hari Kejn
je rešio drugi ovosezonski derbi severnog Londona u 49. minutu, da bi nakon velikog broja propuštenih šansi Totenhema - Arsenal dočekao svojih pet minuta u nadoknadi vremena, ali Aleksandru Lakazetu je nedostajalo koncentracije da bi doneo bod svom timu.

Fantastični engleski napadač tako je stigao do svog sedmog gola u mečevima protiv "tobdžija" za radost većine od 83.222 navijača na "Vembliju", što je novi rekord Premijer lige.

TOTENHEM - ARSENAL 1:0 (0:0) 

Nezanimljivi prvi deo utakmice brzo je zaboravljen kada je odmah po povratku sa pauze između dva poluvremena Ben Dejvis odlično centrirao sa leve strane, Kejn je odlično tempirao skok i bio najviši između dvojice igrača Arsenala, a Petr Čeh nije imao kad da reaguje na jak udarac glavom kojim je napadač Spursa dodatno učvrstio prvo mesto na listi strelaca (23 gola).

Venger, čija odbrana je "pucala" svaki put kad bi Totenhem prešao polovinu, odlučio je da uvede Lakazeta i Ivobija umesto Elnenija i Mkhitarjana, koji danas nije mnogo pokazao.


Tek u 68. je Arsenal prvi put zapretio preko Džeka Vilšira, da bi se u narednih pet minuta Totenhem ispromašivao: Dele Ali je imao jedan na jedan i šutirao pored gola, Lamela je potom istrčao dobro i šutirao u "malu mrežu", da bi potom i Tripijer uhvatio volej i gledao Petra Čeha kako mu iz neposredne blizine "skida zicer.

Lamela je na ulasku u nadoknadu mogao da reši meč kada je izbio pred golmana Arsenala, ali su umesto toga domaći navijači strepeli.

Aleksandr Lakazet je čekao loptu potpuno sam na deset metara od Uga Lorisa, ali je loptu poslao "punom" na tribine, da bi dva minuta kasnije pobegao i Davinsonu Sančezu i šutirao pola metra pored dalje stative.

Totenhem je ovom pobedom pobegao na sedam bodova od najljućeg rivala, a čeka utakmice Liverpula i Čelsija kako bi znao da li posle 27. kola ostaje treći, četvrti ili peti.

PREMIJER LIGA 27. KOLO:


Totenhem - Arsenal 1:0 (0:0)
/Kejn 49/

Everton - Kristal Palas (16.00)
Stouk - Brajton
Svonsi - Barnli
Vest Hem - Votford
Mančester siti - Lester siti (18.30)

u nedelju:

Hadersfild - Bornmut (13.00)
Njukasl - Mančester junajted (15.15)
Sautempton - Liverpul (17.30)

u ponedeljak:

Čelsi - Vest Brom (21.00)

TABELA: Siti 69, Junajted 56, Totenhem (+1) 52, Liverpul 51, Čelsi 50, Arsenal (+1) 45, Barnli 36, Lester 35, Bornmut 31, Everton 31, Votford 30, Vest Hem 27, Brajton 27, Kristal Palas 27, Sautempton 26, Njukasl 25, Svonsi 24, Stouk 24, Hadersfild 24, VBA 20.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC