• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač Liverpula o "Marakani": Da sutra umrem...

Autor mondo.rs

Fudbalerima slavnog kluba bilo je zabranjeno da daju izjave posle meča sa Crvenom zvezdom. Navijačima nije imao ko da zabrani da kažu kako su se proveli u Beogradu.

 Navijač Liverpula o Marakani i Delijama na Twitteru Izvor: MN PRESS

Za navijače Liverpula bio je obezbeđen "kavez" na južnoj tribini odakle nisu imali baš najbolji pogled na teren, ali su imali najbolji pogled prema Severu.

Sudeći prema prvim reakcijama - jači utisak na Skauzere ostavile su Delije, nego poraz njihovog tima od Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Čarls Daksberi, Jedan od nekoliko stotina Engleza koji su doputovali u Beograd i bodrili svoj tim uživo, podelio je impresije na Twitteru i konstatovao:

"I da sutra umrem bio bih srećan što sam došao u Beograd i gledao utakmicu na 'Marakani'. Najbolji stadion i atmosfera koji sam ikada video i to ubedljivo".



Za razliku od fudbalera Liverpula, kojima je zabranjeno da daju izjave, navijačima slavnog kluba niko nije mogao da zabrani da kažu kako su se proveli ovog utorka na adresi Ljutice Bogdana 1a, na kojoj ponovo padaju evropski velikani.

Sve o utakmici Crvena zvezda - Liverpul 2:0 (ekskluzivni video izveštaj, fotke sa atletske staze, navijanje, izjave trenera i igrača...)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC