• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže De Liht, dolaskom Rabioa ništa od Pogbe?

Autor mondo.ba

Dolaskom Rabioa mogao bi da ''izvisi'' Pol Pogba.

''Stara dama'', koja posljednjih osam godina suvereno vlada terenima na Apeninskom poluostrvu, nedavno je predstavila bivšeg trenera Napolija i Čelzija Mauricija Sarija, pod čijim vođstvom želi da zadrži primat na ''čizmi'', ali i, konačno, prvi put poslije 1995. godine, pokori Stari kontinent.

Pred početak prošle sezone čelnici Stare dame su, u želji da to i ostvare, u svoj tabor doveli Kristijana Ronalda, ali se, na putu ka ''ušatom trofeju'', u četvrtfinalu Lige šampiona pojavio – amsterdamski Ajaks – predvođen, između ostalog, i mladim štoperom Matijsom De Lihtom, koji bi, prema pisanju holandskih i italijanskih medija, ovog ljeta mogao upravo – put Torina!

Naime, holandski Telegraf i ekspert za transfere pri italijanskom Skaj Sportu Đanluka di Marcio navode da je De Liht već odlučio da pojača Sarijev tim, vrijednost transfera bi iznosila 70 miliona evra, a mladi Holanđanin bi potpisao petogodišnji ugovor, uz godišnju platu od 15 do 20 miliona evra, što bi ga učinilo drugim najplaćenijim igračem ''kalča'' poslije već spomenutog Ronalda.

U Torino, prema pisanju medija, treba da stigne i vezista Adrijen Rabio, koji bi među ''bjanko-nere'' došao kao slobodan igrač. Ovo pojačanje u veznom redu moglo bi da znači da je opalo interesovanje Juventusa za povratak Pola Pogbe, za koji bi uprava torinskog kluba morala da izdvoji 100 miliona evra.

Takođe, pomenuti izvori navode da bi novac koji je Juve zaradio od prodaje Kansela u Mančester Siti, a radi se o cifri od 60 miliona evra, u potpunosti bio usmjeren ka dolasku De Lihta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC