• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džubur mijenja Salihovića na čelu Željezničara

Autor mondo.ba

Klub sa Grbavice dobio je novog predsjednika.

Na Mašinskom fakultetu u Sarajevu danas je nastavljena redovna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar na kojoj su delegati odabrali novo rukovodstvo.

Jednoglasnom odlukom delegata Skupštine za novog predsjednika izabran je Admir Džubur, saopšteno je iz ŽEljezničara.

On će na toj funkciji naslijediti Nihada Selimovića, koji je početkom ovog mjeseca podnio ostavku, nakon što Željezničar nije dobio licencu za nastup u evropskim takmičenjima.

Nakon imenovanja, Džubur je predložio kandidate za članove Upravnog odbora koji su jednoglasno prihvaćeni. Upravni odbor će u narednom periodu činiti: Jasmin Badžak, Mirza Ustamujić, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Kenan Ademović i Selen Balić.

Izabran je i novi Nadzorni odbor u kojem će biti: Damir Ablaković (predsjednik), Senaid Topuz i Mustafa Nurko.

“Impresije su nakon ovog turbulentnog perioda dosta pozitivne. Vidim da je atmosfera mnogo pozitivnija, vidim neko jedinstvo u klubu u svim strukturama i mislim da nam to donijeti dobar rezultat u budućnosti. Ova uprava sa mnom na čelu nastaviće da radi, nastaviće na daljem dizanju kluba, aktivnostima na infrastrukturi, na organizaciji kluba, a prije svega na poboljšanju rezultata koji nisu bili na nivou Željezničara. Nadamo se da ćemo šefu struke obezbijediti uslove i da navijamo, da smo sretni i da imao zadovoljstvo dolaska na stadion“, rekao je Džubur.

Nakon izbora novog rukovodstva FK Željezničar razmatrana je naredna sjednica Skupštine koja će biti izborna. Imenovana je komisija koja će odabrati nove delegate u Skupštinu FK Željezničar. Izborna sjednica će se održati krajem tekuće ili početkom naredne godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC