• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunović selektor mlade reprezentacije Srbije?

Autor mondo.rs

Stručnjak koji je sa uspehom vodio omladinsku reprezentaciju Srbije, na leto će na klupi selekcije do 21 godinu zameniti Radovana Ćurčića.

 Paunović selektor mlade reprezentacije Srbije? Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Veljko Paunović novi je selektor mlade reprezentacije Srbije, prenosi "Sport". On bi trebalo da nasledi Radovana Ćurčića i zvanično preuzme novu funkciju 1. jula 2015. godine.

Talentovani stručnjak je zabeležio sjajne rezultate sa omladinskom selekcijom Srbije, koja je na poslednjem Evropskom prvenstvu u Mađarskoj igrala polufinale, a sada se sprema za učešće na Svetskom šampionatu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu u maju.

Navodno je to bila najbolja preporuka Paunoviću za mesto selektora "orlića", koje je upraženjeno nakon što je Radovan Ćurčić i zvanično postavljen za selektora seniorskog tima.

Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Paunovića vidi kao najbolje rešenje za klupu "orlića", jer je poslednjih godina kao direktor mlađih kategorija pomno pratio rad selektora omladinske reprezentacije.

Mlada reprezentacija Srbije (igrači do 21 godine) herojskom pobedom nad selekcijom Španije, izborili su plasman na Evropsko prvenstvo, koje se igra od 15. do 30 juna naredne godine u Češkoj.

Veljko Paunović (37), bivši igrač Partizana, Atletiko Madrida, Hetafea, u karijeri je upisao dva puta nastupa za reprezentaciju Srbije i Crne Gore i zabeležio jedan gol. Igračku karijeru okončao je 2012. godine, kada je i preuzeo selekciju Srbije do 18 godina.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC