• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" u "Boriku" za 15 KM

Autor mondo.ba

Generalnu probu pred Eurobasket, reprezentacija Srbije imaće u Banjaluci 29. avgusta protiv Slovenije (18 časova), a cijena ulaznica za meč u "Boriku" koštaće 15 KM.

 Određene cijene ulaznica za meč Srbije i Slovenije u "Boriku" Izvor: MN PRESS

Reprezentacije Srbije i Slovenije odigraće 29. avgusta od 18 časova u Banjaluci prijateljski meč, a određena je i cijena karata za ovaj susret.

Za generalnu probu "orlova" pred odlazak na Evropsko prvenstvo, gledaoci će morati da izdvoje 15 KM, saopšteno je iz Košarkaškog saveza Republike Srpske (KSRS).

"Odredili smo cijenu karata i ona će iznositi 15 KM, a svi zainteresovani mogu da ih rezervišu u Košarkaškom savezu Republike Srpske putem i-mejla ili faksa, a moći će da ih preuzmu tek poslije 20. avgusta", poručio je generalni sekretar KSRS Dragan Ćazić, a prenosi "Glas Srpske".

Nema sumnje da će banjalučka dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Trenutni kapacitet od 2.460 sjedećih mjesta biće proširen na 3.400 do 4000 mjesta.

Takođe, u zavisnosti od interesovanja, planirano je da se postavi video-bim, kako bi svi oni koji ne budu mogli ući u dvoranu mogli nesmetano da prate meč.

"Planirali smo da se montira dodatna tribina, čime bi se povećao kapacitet, jer vodimo računa o sigurnosti svih posjetilaca utakmice. Određeni dio karata ići će sponzorima i prijateljima saveza RS, Srbije i Slovenije i sva distribucija vršiće se preko KSRS u želji da se spriječi falsifikovanje. Jedan broj ulaznica ostavićemo i za slobodnu prodaju", dodao je Ćazić.

Kompletne troškove smještaja i boravka selekcija Srbije i Slovenije snosiće krovni košarkaški savez Republike Srpske.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zagor

Kako može biti 15 KM puno za svjetske vicešampione? Šta lupate? Pa na jedan izlazak u grad sigurno potrošite više. Budite malo realni. Navikli ste da je sve džaba. Za kojekakve gluposti se plaćaju ulaznice 10-ak KM, a puno vam 15 KM da vidite srebrne "orlove"!

Djuro

Ovo je malo previse za jednu prijateljsku utakmicu. Znaci gledaoci ce platiti smjestaj igracima, sramota...

Макса

Колико мало треба тзв. КС РС да нам поквари радост због доласка репрезентације, то је заиста невјероватно. 15 КМ за којекакве нераднике и вуцибатине који ће новац од улазница да раздјеле међусобно. Уз посљедично лошу политичку климу, криминал и корупција је заиста највећи проблем Српског друштва.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC