• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Uspavana ljepotica“ spremna za Srbiju (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Sportska dvorana „Borik“ u Banjaluci spremna dočekuje meč Srbija-Slovenija 29. avgusta.

 Borik spreman za Srbija-Slovenija Izvor: MONDO/Nemanja Babić

...
Izvor: MONDO/Nemanja Babić

  Delegacija Košarkaškog saveza Srbije na čelu sa generalnim sekretarom saveza Andrijom Kleutom bila je u „inspekciji“ dvorane Borik, gdje će biti odigran prijateljski meč reprezentacija Srbije i Slovenije. Biće to drugi put da Srbija gostuje u Srpskoj, nakon meča Srbija-Ukrajina, koji je 2013. godine odigran u Laktašima.

„Očekuje nas jedna prijateljska utakmica kojom je Košarkaški savez Srbije želio da se oduži svima onima, koji ne samo u košarci prate reprezentacije Srbije i da svoju posljednju pripremnu utakmicu perd Evropsko prvenstvo, koju smo tradicionalno igrali u dvorani Pionir , odigramu u Banjaluci, koja zaslužuje ovakav događaj. Borik je mjesto gdje su se održavali veliki sportski događaji i želimo jednom ovakvom utakmicom da probudimo „uspavanu ljepoticu“,što je ova dvorana“, rekao je Andrija Kleut, generalni sekretar KSS i najavio gostovanje i ženske reprezentacije Srbije. Ne zna se da li do kraja godine ili početkom naredne.

„ Mi smo zahvalni reprezentaciji Srbije što je odlučila posljednju pripremenu utakmicu pred Evropsko prvenstvo odigrati u Banjaluci. To će biti više od sporta. Siguran sam da će biti spektakl i da će biti više od sporta. Ova utakmica posvećena je svim ljubiteljima košarke u Republici Srpskoj i Bosni i Hercgovini“, rekao je predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Boris Spasojević.

Meč u Boriku biće posljednja provjera za obe reprezentacioje pred start Evropskog prvenstva, koje počinje petog septembra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC