• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milanović: Deo Partizana uvek ostaje kod mene!

Autor mondo.rs

Igor Milanović doživeo ovacije po povratku na Banjicu, ali je ekipa Vladimira Vujasinovića ipak slavila rezultatom 9:8.

 Igor Milanović Partizan ostaje dio mene Izvor: MN Press/arhiva
Izvor: MN Press/arhiva

Partizan je u subotu upisao prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona i to baš protiv tima bivšeg trenera Igora Milanovića - Galatasaraja. Vaterpolisti crno-belih pobedili su na Banjici 9:8, a trener  Vladimir Vujasinović nije bio najzadovoljniji prikazani.

"Ovo su tri veoma značajna boda i za ekipu i za klub, jer mi, iako imamo vrlo mladu ekipu, Ligu šampiona ne shvatamo kao nešto što treba da odigramo reda radi, već želimo i da ostvarimo što više pobeda. Nisam najzadovoljniji partijom koju smo pružili, jedino smo u trećoj četvrtini igrali onako kako je trebalo da odigramo ceo meč. Ipak, ispostavilo se da je to bilo i presudno. Prva tri boda u Ligi šampiona su uspeh."

Govorio je i o narednom meču.

"U sledećem kolu 16. decembra u goste nam dolazi mađarski OSC, koji je ozbiljniji tim od Galatasaraja, ali nadamo se trijumfu i u tom meču", kazao je Vujasinović.

Treneri obe ekipe su na predstavljanju doživeli ogromne aplauze. Publika je svim srcem pozdravila jednu od legendi Partizana Igora Milanovića, danas trenera Galatasaraja.

"Ove godine Galatasaraj nema ambicije na evropskoj sceni. Uprava je otpustila nekoliko iskusnijih igrača, sa ciljem da se pravi mladi tim, koji bi za dve – tri godine bio kadar za više domete. To mi ne pada nimalo lako, jer nisam navikao na poraze."

Partijom svoje ekipe na Banjici Milanović nije nezadovoljan.

"Nismo gajili iluzije, ali u prve dve, pa i u četvrtoj četvrtini kontrolisali smo agresivnu igru Beograđana, a igrači Galatasaraja nemaju ni upola onoliko treninga nedeljno koliko Partizanovi. U trećoj četvrtini smo pali, Partizan je zahvaljujući kontranapadu stekao prednost. Počelo je kod nas da "curi" - ocenio je Milanović, poručujući da su po dolasku Galatasaraja u Beograd i na Banjicu proradile posebne emocije."

"Drago mi je uvek kad dođem ovde. Deo Partizana uvek ostaje kod mene", poručio je za kraj Milanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC