• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma, kakvo jedinstvo! Bjeković tuži redom!

Autor mondo.rs

Nije prošao ni ceo dan od Skupštine Partizana, a Bjekovićeva struja podnela krivične prijave protiv ovlašćenih predstavnika kluba!

 Partizan-Skupstina-Partizana-Nenad-Bjekovic. Izvor: MN PRESS

Pomalo neubedljivo i smešno delovale su neubedljive izjave predstavnika Partizana posle sednice Skupštine da sada treba svi da se ujedine, da i oni koji su protiv vladajuće garniture treba da se vrate u klub, da pomognu u teškim danima po crno-bele...

Valjda su to govorili više za sebe, da "umire savest"... Ne može se reći da pojedini nisu bili iskreni u tome, ali onaj koji je vukao sve konce, a reč je o Žarku Zečeviću, jasno je poručio: "Oni koji ne žele da učestvuju više u skupštinama, koji bojkotuju mesecima, iz moralnih razloga treba da podnesu ostavke, kako bi omogućili normalno funkcionisanje kluba i njegov razvoj".

Da se druga struja, takozvana "opozicija" predvođena Nenadom Bjekovićem neće umiriti, blo je jasno već iz njegove izjave da na sednici u ponedeljak nije bilo kvoruma (potrebno je bilo 33 od ukupno 65 delegata) za odlučivanje i najavio je: "Videćemo se na sudu".

I već u utorak sa reči na dela - Bjeković je u ime svoje grupe podneo KRIVIČNU PRIJAVU zbog uočenih nepravilnosti na Skupštini održanoj u ponedeljak.

Prijava je podneta protiv:

Vladimira Vuletića (do juče predsednika Nadzornog odbora Partizana, od juče novog člana Upravnog odbora), Milorada Vučelića (novog predsednika kluba), Miloša Vazure (generalnog direktora kluba), Milana Obućine (novog člana UO), Bojana Nišića, kao i "neograničenog broja NN lica", a sve zbog "osnovane sumnje da su počinili niz krivičnih dela protiv službene dužnosti i protiv izbornih prava koja se sva gone po službenoj dužnosti".

Između ostalog, tvrdi se u krivičnoj prijavi, nije bilo potrebnih 33 delegata za odlučivanje, a drugo pojedini prisutni, tačnije dvojica su nelegalno učestvovali u glasanju.

Prema tvrdnjama Bjekovića, 16 prisutnih delagata je bilo tu prema zakonu, a 15 je bilo "nezakonitih".

"Početak održavanja skupštine kasnio je 10 minuta, jer na nju nisu došli predstavnici navijača, njih petorica. Tada Vuletić, već pripremljene prijatelje, promoviše u članove skupštine iz reda navijača u rekordnom roku od 15 minuta, čime obezbeđuju kvorum za dalje nezakonito delovanje", piše u krivičnoj prijavi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC