• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta su rekli Batak i Nikolić za "prvih 90 minuta"

Autor mondo.rs

Vojvodina i Partizan odigrali su prvu, inače veoma grubu utakmicu polufinala Kupa u fudbalu. Evo reakcija dvojice trenera...

Trener Vojvodine Radoslav Batak, koji je večeras prvi put u životu samostalno vodio seniorski sastav na zvaničnoj utakmici, bio je zadovoljan nastupom svojih fudbalera u polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana.

Njegov znatno iskusniji kolega Marko Nikolić kazao je da je utakmica bila sadržajna, možda ne lepa za gledanje, ali da će njegova ekipa znati šta treba da radi u revanšu.

"Utakmica je bila rezultatski izjednačena, ali smo mi imali bolje prilike. Da je Nikola Trujić dao gol odmah na početku, utakmica bi imala drugačiji tok. Nismo imali sreće da postignem gol, ali je rezultat povoljan za nas", rekao je Batak za televiziju "Arena sport".

Ovo je novom treneru Vojvodine (četvrtom ove sezone) bio debi na klupi "lala", a pre meča je rekao da bi voleo da može da odigra makar poluvreme.

"Sigurno bih mogao da odigram 45 minuta, ali ne bih sada da devalviram moje igrače. Sve je bilo perfektno, odlično i borbeno. Zahvalan sam im za ovu partiju, a biće bolje iz dana u dan", rekao je Batak.

Nikolić je ocenio da je njegov tim bio "malo konfuzan" u prvom poluvremenu.

"Jako dobar teren u Novom Sadu, brz, super za igru. Mi smo u prvom poluvremenu bili bez tri-četiri standardna prvotimca i malo konfuzni. Generalno, slabo poluvreme. Utakmica je bila ozbiljna, takmičarska. Nije lepa za gledanje, ja to znam. U drugom poluvremenu je 100 odsto bila naša kontrola, ali je bilo mnogo netačnosti na protivničkoj polovini. Sada je to tako, a znamo šta treba da radimo u Beogradu", rekao je Nikolić.

Poslušajte dvojicu mladih stratega.

Nikolić
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC