• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanu i Zvezdi se oduzimaju bodovi!?

Autor mondo.rs

U narednu prvenstvenu sezonu, najveći srpski klubovi ući će, navodno, sa minus 6 bodova kao deo kazne koju će izreći FSS. Zvezdanu Terziću i MIlošu Vazuri preti suspenzija na određeni period, tvrdi "Srpski telegraf".

 Partizanu i Zvezdi se oduzimaju bodovi!? Izvor: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Fudbalski savez Srbije je, navodno, odlučio da zauzme radikalan stav prema Partizanu i Crvenoj zvezdi, tvrdi "Srpski telegraf", pozivajući se na neimenovane izvore u vrhu srpske kuće fudbala.

Navodno će Partizan i Crvena zvezda biti kažnjeni oduzimanjem ŠEST BODOVA, a to će važiti od starta nove sezone. Takođe, navodi isti izvor, direktori Zvezde i Partizana, Zvezdan Terzić i Miloš Vazura, moguće je da će biti suspendovani na određeni period, a sve ove mere su zbog navodnih pretnji sudijama.

"FS Srbije je napismeno dobio od sudija da im je prećeno. Terzić i Vazura su pretili arbitrima. Zbog toga će i Zvezda i Partizan početi narednu sezonu sa manjim brojem bodova, najverovatnije sa minus šest. Predsednik FSS Slaviša Kokeza neće podleći pritiscima iz dva najveća srpska kluba i jednom zauvek će se obračunati sa ljudima koji su navikli da na silu dobijaju određene mečeve. Sigurno će protiv Vazure i Terzića biti podnete disciplinske prijave, a verovatno im će im biti zabranjeno bavljenje fudbalom u narednom periodu. Nije isključena mogućnost da njih dvojica zbog pretnji i zastrašivanja i krivično odgovaraju", citirao je ovaj list izvor iz FSS.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC