Nektar FreshWave: Kompletiran ENERGY Stejdž!

Autor:

Kompletirana je lista izvođača koji će nastupiti na Energy bini predstojećeg Nektar FreshWave Festivala!

0
A- A A+

Nektar FreshWave Festival 2017 održaće se 10. 11. i 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a Energy Stage je bina koja će i ove godine okupiti najveća regionalna DJ imena!

Na ovaj način FreshWave festival nastoji podržati razvoj i očuvanje domaće elektronske muzičke scene i odgovorno omogućiti prostor za predstavljanje još neafirmisanih i mladih izvođača. U tom duhu pokrenuli smo putem društvenih mreža i konkurs za izvođače koji će se pridružiti pozamašnoj ovogodišnjoj listi izvođača koji će nastupiti na Energy FreshWave bini festivala!

Na ovogodišnjoj trodnevnoj smotri regionalnih izvođača na Energy bini festivala predstaviće se: Edib D, Shipe, Gem.n., Fakir, Ilija Đokovic, Lale, Dee, Damir Hoffman, Miroslav Pavlović b2b Alexander G, Ivan Zrno (After Affair), Mancha & Mark Panić, Joma Maja b2b Bokee b2b Marko Vuković + 3 pobjednika Energy DJ konkursa, koji uskoro pokrećemo.

PROMO cijene trodnevnih ulaznica od 9. juna

Od 9. 6. aktuelna je nova promotivna cijena trodnevnih, festivalskih ulaznica, koje sad koštaju 50KM (25 evra), a u prodaji su i FWF paketi koji pružaju mogućnost kupovanja ulaznice i zakupa smještaja po sniženim festivalskim cijenama.

Ulaznice su dostupne u turističkoj agenciji MG Travel u Banjaluci, na kupikartu.ba i na prodajnim mjestima ovog on line ticket servisa. Obezbijedite mjesto u kampu i osjetite novu dimenziju zabave na predstojećem izdanju Nektar FreshWave festivala!

Podsjećamo da će na 6. FWF na tri festivalske bine, MAIN, ENERGY i MASSIVE, publici biti predstavljeni neki od najpoželjnijih izvođača elektronske ali i hip-hop muzike iz svijeta i regiona, uključujući imena poput: Dubfire, James Zabiela, Mahmut Orhan, Carlo Lio, Jon Rundell, Shaded, Lexlay, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Joma Maja, Nebs Jack, DJ Woodie, DJ Iron (Beogradski Sindikat), Bvana, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Kandžija i Gole žene, Brutal Protest i mnogi drugi!

Festival su podržali Red Bull, kompanija m:tel, Smirnoff i drugi.

Ostale vijesti