• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Vratite nam titule iz 1946. i 1986!

Autor mondo.rs

"Naš klub jedini legitimni šampion Jugoslavije u sezoni 1986/87 i to na osnovu zakonite odluke FSJ i UEFA", navodi se u saopštenju crveno-belih koji traže i šampionat iz 1946.

 FK Crvena zvezda želi titule iz 1946. i 1986. godine Izvor: MN PRESS

Nije samo saniranje duga bila tema danas u Ljutice Bogdana 1a.

Skupština fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučila je ovot utorka uveče da pokrene procedure za upisivanje titula prvaka države iz 1946. i 1986. godine.

Na današnjoj sednici, Skupština Zvezde je donela zaključak da je "taj klub jedini legitimni šampion Jugoslavije u sezoni 1986/87. i to na osnovu zakonite odluke FSJ i UEFA".

"Skupština ovlašćuje Upravni odbor fudbalskog kluba da pred FSS kao pravnim sledbenikom FSJ pokrene inicijativu za izmenu objedinjene zvanične evidencije šampiona Jugoslavije i Srbije", navodi se u saopštenju objavljenom posle sednice Skupštine.

Takođe, Skupština je podržala inicijativu koju je januara ove godine FSS-u podneo predsednik kluba Svetozar Mijailović, a koja se odnosi na priznavanja titule osvojene u prvenstvu Srbije 1946. godine kao zvanične titule prvaka Srbije.

"Skupština ovlašćuje UO da se obrati FSS sa zahtevom za donošenjem legitimne odluke po kojoj je Zvezda zvanični prvak Srbije za 1946. i po kojoj se ta titula uvodi u zvaničnu objedinjenu evidenciju prvaka Jugoslavije i Srbije, a sve u skladu sa već podnetom inicijativom", navodi se u saopštenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC