• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Vanić: Da nam sad dođe Ružomberok...

Autor mondo.rs

"Sve ukazuje na to da slede bolji dani za Vojvodinu", poručuje trener Vojvodine koji smatra da je ambijent u ekipi bolji iz dana u dan.

 Nenad Vanić: Da nam sad dođe Ružomberok Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ
Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Uprkos pobedi u prvom meču u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, iznenadna smena Radoslava Bataka i ekspresno postavljanje Nenada Vanića na njegovo mesto, nisu imali, odmah, pozitivan učinak po ekipu i ubrzo su označili eliminaciju "lala" od strane Ružomberoka.

Slovački tim je sačekao njihov pad u drugom poluvremenu, postigao dva gola, i tako sebi "bukirao" mesto u narednoj rundi, a potrajali su još dve.

Atmosfera u i oko kluba nije bila najidealnija u tom trenutku...

"Sama ta utakmica je došla u nezgodno vreme", počinje priču Nenad Vanić na današnjoj konferenciji za medije uoči susreta sa OFK Bačkom: "Dosta stvari se dešavalo u klubu i u samoj ekipi, malo je vremena bilo da i ja lično upoznam njihove kapacitete. Sa svim tim turbulencijama i smenama sigurno je da je i u glavama igrača bilo mnogo više negativnih nego pozitivnih stvari".

Vojvodina se u međuvremenu stabilizovala i atmosfera u ekipi je potpuno drugačija.

"Da imamo sad tu situaciju - bilo bi to mnogo bolje. Vidite i da se radi o ekipi koja je igrala dobro i dugo se držala protiv Evertona, a mi smo tamo igrali sasvim korektno do primljenog gola. Taj ambijent je uticao na sve to. Kad smo vratili ekipu na kolosek - onda je došlo i sve na svoje mesto. Generalno, ni ta utakmica nije bila toliko katastrofalna da se mi ne bismo nadali da imamo kvalitet", kazao je Vanić i izrazio želju da će kako vreme sve više protiče "biti bolje i bolje".

"Sve ukazuje na to da slede bolji dani za Vojvodinu", zaključio je on.

Vanić je otkrio i da je između dva susreta došlo i do rastanaka sa pojedinim igračima: Nikola Kovačević je raskinuo ugovor i potpisao za Radnički iz Niša, Uroš Stamenić je kao slobodan fudbaler dogovorio saradnju sa Borcem, Milan Spremo je prešao u Bačku, a u narednim danima, ako ne već i danas, Milan Bubalo će "dobiti papire"

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC