• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac pred turnir u Doboju: Da vidimo gdje smo

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboju biće odlična prilika da RK Borac m:tel provjeri svoju formu nakon priprema koje su imali u protekle tri sedmice.

 RK Borac m:tel Turnir u Doboju provjera pred prvenstvo Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Borac na turniru učestvuje kao aktueln šampion Bosne i Hercegovine, a u prvoj utakmici sutra u 21 čas igraće protiv ekipe St. Petersburg.

U njihovoj grupi su i Tatran, Presov, te Vinterthur sa kojima će snage odmjeriti u srijedu i četvrtak, dok im je u petak slobodan dan, pred utakmice za plasman planirane za subotu.

"Ovo što nas očekuje u Doboju narednih pet dana biće dobra provjera za nas, šta smo napravili u protekle tri sedmice, da ove momke koji nisu bili tu - uklopimo u ekipu", rekao je Bojan Unčanin, trener RK Borac.

"Cilj nam je da pokušamo vidjeti gdje se trenutno nalazimo i sa fizičkom pripremom i sa igračkom provjerom gdje ćemo testirati sve igrače. To nam je i prevashodni cilj i turnira i prijateljskih utakmica nakon njega da donijemo jasniju sliku ekipe i da možemo u narednim utakmicama napraviti okosnicu", dodao je Unčanin.

Trener Borca rekao  je da je njegova ekipa u proteklim sedmicama najviše radila na fizičkim pripremama i jednu sedmicu sa loptom, što nije dovoljno da bi mogli ocijeniti u kakvoj su formi.

Unčanin je rekao da Borac želi pobjede na turniru, ali da rezultate diktiraju trenutne mogućnosti s obzirom da se nije moglo više uraditi na taktičkom planu.

"Procijenili smo da je bitnije da spremimo ekipu za prvenstvo BiH", rekao je Unčanin i dodao da je siguran da će igrači dati 100 posto od sebe.

Goran Daničić, igrač RK Borac, rekao je da se intenzitet priprema od samog početka bio izuzetno jak, te da igrači imaju velike ambicije za predstojeći turnir.

"Nadam se da ćemo se dobro uklopiti za prvo kolo Premijer lige BiH", kazao je Daničić.

RK Borac će zaključno sa 9. septembrom, u pripremnom periodu imati osam utakmica, a između ostalog 30. avgusta u goste ima na prijateljsku utakmicu dolazi Crvena zvezda.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

123

Aj Borac!!! Srecno!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC