• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viceprvak Evrope prejak za Zvezdu

Autor mondo.rs

Olimpijakos savladao crveno-bele u polufinalu pripremnog turnira na Kritu - 70:56. Nikola Milutinov najbolji akter meča.

 Olimpijakos Zvezda 70:56 prijateljska utakmica Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts prošla je na Kritu najjaču proveru ovog leta - protiv vicešampiona Evrolige.

Uprkos hrabrom početku i vođstvu 7:3, ekipa Dušana Alimpijevića nije dugo izdržala u "klinču" sa Atinjanima, koji su serijom 14:2 preuzeli kontrolu i čuvali je do kraja utakmice.

OLIMPIJAKOS - ZVEZDA 70:56

Srpski centar u dresu Pirejaca Nikola Milutinov odigrao je odličan meč i postigao 16 poena, često u duelima sa  "peticom" Beograđana Matijasom Lesorom, koji atletičnošću i borbom ipak nije uspeo da nadomesti visinsku razliku.

Francuz je na drugoj strani bio uz Milka Bjelicu najbolji strelac srpskog šampiona (obojica po 14 poena), ali je otpor Beograđana favoritu ipak bio nedovoljan da uvede meč u neizvesnu završnicu.

Ogromna razlika u skokovima (44:23 u korist Olimpijakosa) govori o tome gde je Zvezda ovog petka najčešće gubila bitku. Sa dominantnim Milutinovim, uz čvrstu, fizičku odbranu i podršku ostalih igrača, Pirejci su zadavali udarce srpskim crveno-belima  i ukazali Alimpijevićevom timu na nedostatke.

U borbi pod košem mladi trener Zvezde večeras nije mogao da računa na Pera Antića, koji će uz kapitena Branka Lazića propustiti ceo turnir na ostrvu.

Posle ovog meča, Zvezda će imati dan odmora na Kritu, pa će u nedelju igrati protiv Uniksa od 17 časova, dok će u finalu turnira od 19 igrati Olimpijakos i Makabi.

OLIMPIJAKOS: Meklin 4, Papapetru, Spanulis 6, Agravanis 8, Milutinov 16, Strelnijeks 6, Tili 4, Papanikolau 4, Mancaris, Roberts 10, Bogris 6, Tompson 6.

ZVEZDA: Kešelj 3, Radičević 5, Dangubić 3, Antić, Davidovac, Lazarević, Feldin 7, Janković, Ročesti 3, Lesor 14, Jovanović 5, Bjelica 16.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC